mandag, september 28, 2020

Hvitløkstrikset som faktisk virker – tar av på nettet

Populært

Støvsuger du levende edderkopper? Det bør du slutte med

Er du en av dem om er raskt med å finne frem støvsugeren når du ser en stor edderkopp? Vel, om du tror at...

10 historiske, spektakulære bygg tilbyr nå virtuell omvisning

Siden koronaviruset nå herjer, må vi holde oss mest mulig hjemme. Reiser til andre land, og besøk på kulturinstitusjoner og museer...

Bygget eget piknikbord til hagens ekorn

Jeg vil tro de fleste som har hage synes det er morsomt og interessant med dyreliv i hagen. Så hvorfor ikke...

Mann byttet ut en liten skrue i hjemmet for sikre seg mot tyver. Nå spres den geniale ideen!

Visste du at ved å bytte ut en 13mm lang skrue, kan du sikre hjemmet ditt mot innbruddstyver? Da Mariana Harrison flyttet hjemmefra, var hennes...

De fleste som har prøvd å skrelle et fedd hvitløk vet hvor vanskelig det kan være, og til tross for utallige videoer og artikler på nettet om hvordan man kan gjøre det best er det likevel lite som har vært spesielt effektiv. Før nå.

For nå har en Twitterbruker som kaller seg «VpestilenZ» nemlig publisert en video med en skrelleteknikk som ikke bare er forbløffende enkel – den virker faktisk også.

Teknikken går ganske enkelt ut på at man holder den hele hvitløken i den ene hånden, mens man stikker en kniv inn i hvert enkelt fedd og vrir det løs fra belgen de sitter i. På denne måten slipper man masse løst skrell over det hele, og man unngår å få fingrene fulle av stinkende hvitløksaft.

Som med det meste annet her i verden krever det litt øvelse får teknikken sitter 100%, men i forhold til gevinsten det gir er det virkelig verdt det.

Nå hylles VpestilenZ av andre Twitterbrukere verden over, og videoen har så langt hatt mer enn 23 millioner visninger – og kommentarene bekrefter at teknikken faktisk virker.

Du kan selv se hvordan det gjøres i videoen nedenfor, og del gjerne artikkelen slik at andre også kan ha glede av å lære dette. Genialt, synes du ikke?

73,358FansLik
262FølgereFølg

Neste artikkel