mandag, august 8, 2022

Slik forvandler du plassen under trappen til et magisk lekerom

Populært

Alle som har en trapp i huset, vet at det er umulig å innrede det lille rommet under trappen. Det blir som regel stående tomt, eller det blir brukt som oppbevaringsplass. Men denne mammaen har kommet opp med en genial ide om hvordan man kan utnytte denne plassen maksimalt.

Karen Adamson fra Skottland, brukte bare en dag på å lage dette fantastiske lekehuset til sin tre år gamle datter, Holly. Det skriver nettsiden under trappen.

«Jeg lagde det en søndag ettermiddag sammen med min partner, Kevan. Vi begynte klokka 15, så det ble en sen kveld, slik at vi fikk det ferdig til neste morgen», sier hun.

Foto: Privat

Lettvegg med dør og vindu

Og prislappen var slettes ikke så verst. Hele huset kostet kun i underkant av 1.200 norske kroner.

Først lagde Karen og Kevan den lille døra. Så lagde de et vindu i lettveggen som de senere satt opp under trappen. Videre malte de veggene inne i det lille huset, og festet tapet med mursteinmønster utenpå.

Foto: Privat

Innredet huset med brukte møbler

Så innredet de huset med en liten sofa, et lekekjøkken og en lekevaskemaskin. Karen har også installert en ekte ringeklokke, slik at folk kan ringe på. Alle møblene, kjøpte hun brukt på nettet.

«Holly virkelig elsker det, og koser seg med å late som hun lager middag til alle, selv om hun sier: «Ja men, jeg har jo ikke noe spisestue», sier Karen.

«Vel… det var litt begrenset med plass», sier hun videre.

Neste steg er å sy gardiner til vinduene, og sette opp en postkasse.

Foto: Privat

Eller hva med en lesekrok?

Så nå vet du hva du kan bruke plassen under trappen til. Og har du ikke små barn, hva med å lage en skikkelig kosekrok med masse puter, tepper og pledd. Eller hva med en lesekrok? Da får du garantert være i fred.

Foto: Privat

LES OGSÅ: Denne mannen bygde et vindu i kjøkkengulvet – det fører til en trapp som går ned i en enorm vinkjeller

1,195FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel