torsdag, mai 23, 2024

Mørkoljet eik inn i populær kjøkkenserie

Populært

Drømmekjøkkenets «Wood» finnes allerede i utførelsene hvitpigmentert, eik svart beis og eik lysebrun – nå kommer mørkoljet eik.

«Wood» er bærekraftsflaggskipet til Drømmekjøkkenet. Her er kjøkkenfrontene i heltre, som generelt er det mest bærekraftige alternativet. Dette er basert på klimafotavtrykket og at råvaren er en fornybar ressurs.

Oljen som eikeplatene settes inn med er også miljøvennlig, og inneholder verken vann eller løsemidler. Den oljede overflaten krever minimalt med vedlikehold og er vann- og varmebestandig, noe som passer godt til både kjøkken og bad.

Wood er en massivfront i eik i moderne utførelse, der bærekraft og holdbarhet er i sentrum.

Materialet til Wood kommer fra nærområdet rundt fabrikken i Ballingslöv i Sverige, hvor dørene blir foredlet. For å skape ytterligere designmuligheter har Drømmekjøkkenet også utviklet aksent distanselister til å bruke mellom skoddene. Den vakre detaljen skaper mer liv i uttrykket. Og siden det er mørkoljet tre, blir hver utførelse unik.

Til høyskapene er det introdusert «pocketdører» – en løsning der dørene kan åpnes og skyves til side på en fleksibel måte. Løsningen skaper et enkelt og minimalistisk designuttrykk og dørene hjelper deg å skjule ting du ikke ønsker skal stå fremme hele tiden.

Pocketdørene skyves til side – og man kan f.eks. gjemme bort stekovn og andre hvitevarer når de ikke er i bruk.

Wood er en av Drømmekjøkkenet Ballingslövs mer eksklusive kjøkkenmodeller. 

Drømmekjøkken er opptatt av at eik har lav klimapåvirkning. Råvaren – svensk eik – vokser i nærheten av fabrikken i Ballingsløv i Skåne der kjøkkenet blir produsert.

1,240FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel