mandag, september 28, 2020

Lei av for trang plass? Dette selskapet har lansert en 365 centimeter bred familieseng

Populært

Visste du at eddik kan gjøre underverker for plantene dine?

Vi snakker selvfølgelig om eddik. Og ikke bare får den plantene dine til å vokse og blomstre. Eddiken gir også liv til døde planter,...

7 positive ting som skjer i kroppen din når du strikker

Er du glad i å strikke, vet du dette helt sikkert allerede – at strikking og annet håndarbeid er helsefremmende. Men visste du hvor...

Det perfekte ferieparadis for deg som elsker katter – her bor det over 600 av dem

Elsker du sommer, varme, hvite strender - og katter? Da bør gjerne Hawaii være ditt neste reisemål.  Hawaii er et av verdens travleste turiststeder, og...

11 tips til perfekt gressplen

Mange drømmer om en jevn, tykk og myk gressplen utenfor huset. Fri for mose og ugress. Legger du litt omtanke og...

De fleste småbarnsfamilier har det samme problemet. Om kvelden sover alle barna i sine egne senger, utslitt etter lange dager i barnehager og på skoler. Men i løpet av natten så er veien inn til mamma og pappas seng kort.

Kjenner du deg igjen? Man våkner i en «overbefolket» seng og kjenner at natten aldeles ikke har vært så søvntung som den burde. Vel du er nok ikke alene.

Et amerikansk firma har hørt ropet om hjelp fra småbarnsfamilier og har lansert en seng som er hele 365 centimeter bred!

Femina skriver at det amerikanske selskapet Ace fikk ideen om å lage en seng som er stor nok til å romme to foreldre og 3-4 barn.

Foto: Ace

Ikke i Norge enda

Sengen som går under navnet «Ace Family Size» er hele 365 centimeter bred, men den koster så klart deretter. I skrivende stund må man ut med rundt 23.000 kroner for sengen og inntil videre selges den bare i USA.

Men om den blir en suksess der kan man jo håpe at norske møbelbutikker vil importere slike familiesenger.

Om du vil ha et billigere alternativ så kan du jo sette to senger på 180 centimeter inntil hverandre, da får du like god plass til både foreldre og barn.

Vi trenger alle en god natts søvn for å fungere optimalt!

73,358FansLik
262FølgereFølg

Neste artikkel