onsdag, oktober 20, 2021

Lag en stilig hjemmekino-salong med gamle europaller

Populært

Folk har virkelig fått øynene opp for gamle europaller og alt de kan brukes til. Og i dag lager man både sofaer, bord og andre møbler med pallene. Nå skal du også få et tips til hvordan du kan lage en koselig hjemmekino-salong med, ja nettopp, paller.

Finn frem hammeren, malerkosten og noen pledd og puter, så lager du disse kinosalongene på kort tid. Det finnes mange varianter av palle-kinosalonger, men her har vi funnet frem fire stykker som kanskje setter fart på kreativiteten.

Er du så heldig at du har et eget hjemmekino-rom, vil disse sofaene passe perfekt. Men de kan også stå i stuen eller på barne- eller ungdomsrommet.

Klar for filmkveld

Denne salongen lager du med 12 paller:

Foto: Pinterest

Rengjør pallene, gå over med sandpapir ved behov, og mal de svarte. Spikre de så sammen til en sofa med tre forskjellige nivåer.

Foto: Pinterest

Legg madrasser på hver etasje for å øke komfortfaktoren. Til slutt fyller du salongen med pledd og puter. Tenk så gøy å kunne invitere til filmkveld i denne sofaen:

Foto: Pinterest

Lyse farger

Her er en annen variant. Her har eierne brukt hvite farger i stedet for de mørke fargene. Det ble like flott, og salongen er like komfortabel.

Her er enda en type med plass til enda flere:

Foto: Pinterest

For de med liten plass

Men ikke alle har så stor plass. Kanskje kinosalongen skal inn på barne- eller ungdomsrommet. Da kan denne typen være et alternativ. Her har man laget en sofa med bare en etasje:

Finn frem popcornet

Da er det bare å sette på favorittfilmen, slenge Grandiosaen i ovnen, finne frem popcornet, og krype sammen i kinosalen.

God filmkveld!

SE OGSÅ: 8 eksempler på hvordan du kan gjøre gamle stoler om til flotte benker

1,203FansLik
271FølgereFølg

Neste artikkel