fredag, juli 10, 2020

Lag en stilig hjemmekino-salong med gamle europaller

Populært

Har du denne planten i huset er du kvitt både mus og edderkopper

Svært mange av oss har skikkelig angst for enten edderkopper eller mus, noen av oss har angst for begge deler. Også andre type insekter...

Dette huset er bare 30 kvadrat – få med deg hvor godt plassen er utnyttet

Når man skal bygge seg nytt hus er det lett å bli revet med i at huset skal være så voldsomt stort. Men de...

Dette enkle og geniale trikset holder vepsen borte i sommer

Vi elsker sommeren, men vi hater vepsen. Er man så uheldig at man har et vepsebol i nærheten av huset, verandaen eller hytta, kan...

Er kjøkkenskapene fulle av fettflekker? Slik rengjør du dem enkelt!

Det er noe herk å få bort, ikke sant?  Vel, har du noen gang forsøk å bruke fett for å fjerne fett? Det skal være...

Folk har virkelig fått øynene opp for gamle europaller og alt de kan brukes til. Og i dag lager man både sofaer, bord og andre møbler med pallene. Nå skal du også få et tips til hvordan du kan lage en koselig hjemmekino-salong med, ja nettopp, paller.

Finn frem hammeren, malerkosten og noen pledd og puter, så lager du disse kinosalongene på kort tid. Det finnes mange varianter av palle-kinosalonger, men her har vi funnet frem fire stykker som kanskje setter fart på kreativiteten.


Er du så heldig at du har et eget hjemmekino-rom, vil disse sofaene passe perfekt. Men de kan også stå i stuen eller på barne- eller ungdomsrommet.


Klar for filmkveld

Denne salongen lager du med 12 paller:

Foto: Pinterest

Rengjør pallene, gå over med sandpapir ved behov, og mal de svarte. Spikre de så sammen til en sofa med tre forskjellige nivåer.

Foto: Pinterest


Legg madrasser på hver etasje for å øke komfortfaktoren. Til slutt fyller du salongen med pledd og puter. Tenk så gøy å kunne invitere til filmkveld i denne sofaen:

Foto: Pinterest

Lyse farger

Her er en annen variant. Her har eierne brukt hvite farger i stedet for de mørke fargene. Det ble like flott, og salongen er like komfortabel.


Her er enda en type med plass til enda flere:

Foto: Pinterest

For de med liten plass

Men ikke alle har så stor plass. Kanskje kinosalongen skal inn på barne- eller ungdomsrommet. Da kan denne typen være et alternativ. Her har man laget en sofa med bare en etasje:

Finn frem popcornet

Da er det bare å sette på favorittfilmen, slenge Grandiosaen i ovnen, finne frem popcornet, og krype sammen i kinosalen.

God filmkveld!

SE OGSÅ: 8 eksempler på hvordan du kan gjøre gamle stoler om til flotte benker

72,608FansLik
259FølgereFølg
Lik oss på Facebook:

Neste artikkel