tirsdag, oktober 20, 2020

Lag en stilig hjemmekino-salong med gamle europaller

Populært

Visste du at eddik kan gjøre underverker for plantene dine?

Vi snakker selvfølgelig om eddik. Og ikke bare får den plantene dine til å vokse og blomstre. Eddiken gir også liv til døde planter,...

Slik forvandler du plassen under trappen til et magisk lekerom

Alle som har en trapp i huset, vet at det er umulig å innrede det lille rommet under trappen. Det blir som regel stående...

7 grunner til at plantene dine dør

Syns du også at plantene dine dør fort? Det trenger ikke bety at du ikke har grønne fingre. Og det er...

Plages du av mygg? Da bør du nyte sommeren med dette trikset!

Sommeren er snart her. De fleste av oss elsker å kunne sitte utendørs og grille eller bare nyte de varme sommerkveldene. Men så har...

Folk har virkelig fått øynene opp for gamle europaller og alt de kan brukes til. Og i dag lager man både sofaer, bord og andre møbler med pallene. Nå skal du også få et tips til hvordan du kan lage en koselig hjemmekino-salong med, ja nettopp, paller.

Finn frem hammeren, malerkosten og noen pledd og puter, så lager du disse kinosalongene på kort tid. Det finnes mange varianter av palle-kinosalonger, men her har vi funnet frem fire stykker som kanskje setter fart på kreativiteten.

Er du så heldig at du har et eget hjemmekino-rom, vil disse sofaene passe perfekt. Men de kan også stå i stuen eller på barne- eller ungdomsrommet.

Klar for filmkveld

Denne salongen lager du med 12 paller:

Foto: Pinterest

Rengjør pallene, gå over med sandpapir ved behov, og mal de svarte. Spikre de så sammen til en sofa med tre forskjellige nivåer.

Foto: Pinterest

Legg madrasser på hver etasje for å øke komfortfaktoren. Til slutt fyller du salongen med pledd og puter. Tenk så gøy å kunne invitere til filmkveld i denne sofaen:

Foto: Pinterest

Lyse farger

Her er en annen variant. Her har eierne brukt hvite farger i stedet for de mørke fargene. Det ble like flott, og salongen er like komfortabel.


Her er enda en type med plass til enda flere:

Foto: Pinterest

For de med liten plass

Men ikke alle har så stor plass. Kanskje kinosalongen skal inn på barne- eller ungdomsrommet. Da kan denne typen være et alternativ. Her har man laget en sofa med bare en etasje:

Finn frem popcornet

Da er det bare å sette på favorittfilmen, slenge Grandiosaen i ovnen, finne frem popcornet, og krype sammen i kinosalen.

God filmkveld!

SE OGSÅ: 8 eksempler på hvordan du kan gjøre gamle stoler om til flotte benker

73,673FansLik
268FølgereFølg

Neste artikkel