torsdag, juli 9, 2020

Da han ble pensjonert, begynte snekkeren å lage de merkeligste møblene

Populært

Derfor må du alltid feste kommoder og klesskap til veggen

En tragisk ulykke satt fokus på hvordan man bør sikre møbler i et hjem med små barn. Du kjenner sikkert igjen følelsen av å ha...

Derfor skal du grave egg og banan ned i jorden sammen med plantene dine

Egg og banan kan faktisk gjøre underverker for plantene dine. Har du ikke naturlig grønne fingre, eller masse penger å bruke på gjødsel, passer...

Pleier du å kaste eggeskall? Her er 9 tips til hvordan hagen kan dra nytte av dem!

Hva pleier egentlig du å gjøre med eggeskall? Det vanligste er helt klart å kaste dem i søpla, men visste du at eggeskall faktisk...

Kjøkkensjefens egne råd om rens av fastbrente rester på stekeformene

Bakeformer, stekebrett og langpanner får røff behandling, og sakte men sikkert vil de begynne å bære preg av nettopp dette. De blir slitt og...

Henk Verhoeff fra Auckland i New Zealand har jobbet et langt liv som snekker. Og han elsket jobben sin. Da han ble pensjonert, var han på ingen måte klar for å legge hammeren på hylla.

Henk har alltid likt å tenke utenfor boksen. Og da han tredde inn i pensjonistenes rekker, fikk han endelig tid til å la kreativiteten blomstre. Han begynte å lage møbler som ser ut som noe som kommer rett fra «Alice i eventyrland».


– Jeg beskriver stilen min på møblene som ødelagt og rar, forteller Henk på Facebook.


– Jeg liker å lage rare møbler. Møbler du ikke finner i noen butikker, forteller han videre.

Foto: Facebook

Perfeksjonist

Hvert av disse møblene, tar alt fra 80 til 100 timer å lage, avhengig av hvor komplisert de er og hvor mange detaljer de inneholder.

Henk forteller at han er perfeksjonist, og at han rett som det er må skrote hele møbelet og begynne helt på nytt hvis han ikke er fornøyd.

Foto: Facebook

Er ikke til salgs

Det var Henks datter som begynte å legge ut bilder av farens møbler på Facebook. Der tok de raskt av, og folk over hele verden lot seg imponere av de spesielle møblene. Etter hvert opprettet datteren en egen Facebook-side for farens møbler.


Den pensjonerte snekkeren mottar tusenvis av henvendelser fra folk som gjerne vil kjøpe møblene hans. Men enn så lenge er de ikke til salgs.

– Jeg begynte å lage dem fordi jeg elsker det, ikke med intensjonen om å selge dem, forklarer Henk.

– Men når jeg ikke har mer plass igjen, kan det hende det blir en auksjon eller to på eBay, sier han videre.

I mellomtiden, må vi altså nøye oss med å nyte synet av de spesielle møblene. Følg gjerne henks side på Facebook for flere bilder.

I would like to share another piece too 😊 I love this one!

Publisert av One Of A Kind Woodwork Creations By Henk Lørdag 29. februar 2020
72,604FansLik
259FølgereFølg
Lik oss på Facebook:

Neste artikkel