lørdag, april 20, 2024

Slik fikk interiørstylisten orden på garderoben

Populært

Interiørstylist og forfatter Niki Brantmark driver den populære bloggen My Scandinavian Home. Hun har blitt kåret til en av verdens ti fremste digitale interiørinspiratorer av Vogue.

Niki er opprinnelig engelsk, men flyttet fra London til Sverige i 2004 og er gift med svenske Per.

– Dere skandinaver har det alltid så ryddig hjemme! Kanskje det er fordi dere eier færre ting enn oss briter. Jeg hadde lovet meg selv at 2022 skulle bli året da jeg prioriterte opprydding og smarte oppbevaringsløsninger hjemme, sier Niki.

Før hadde Niki klærne sine i en trang liten garderobe mellom døtrenes soverom i underetasjen, én trapp ned fra hovedsoverommet.

– Garderoben var helt ubrukelig, jeg fant ikke det jeg ville ha, og brukte kanskje én prosent av klærne mine.

Et skreddersydd system

Niki og Per valgte å lage et skreddersydd system fra Elfa for garderoben sin. På venstre side brukes trådhyller for luftig oppbevaring.

– Livet endrer seg hele tiden, akkurat som årstidene. Med dette systemet kan man enkelt legge til eller fjerne detaljer etter behov.

Nikis garderobeløsning har skapt orden og estetikk i rommet, og klærne hennes fungerer som vakre interiørdetaljer. Skyvedørene Forma gir muligheten til å stenge garderoben og skape en rolig atmosfære på soverommet. Niki har blitt positivt overrasket over å oppdage plagg hun eier, men hadde glemt.

Hun har også fått en sminkespeil og en sminkesone på høyre side av garderoben, noe hun elsker fordi hun kan ordne seg i fred og ro.

De praktiske skohyllene kan trekkes ut og enkelt klikkes fast mellom to veggskinner.

Skyvedører skaper ro

Nikis ryddige garderobevegg har fått et rolig og harmonisk uttrykk der klærne utgjør en fin detalj i rommets interiør. Likevel er hun glad for at hun valgte å legge til skyvedørene Forma.

– En stund vurderte jeg å ha en åpen garderobeløsning eller å bruke de fine, gjennomsiktige skyvedørene til Elfa. Så tok jeg til fornuften. Vi er tross alt en familie på fem, og det blir fort mye styr og ståk i huset. Da er det godt å kunne lukke skyvedørene, slik at soverommet får et ryddig og rolig uttrykk.

– Jeg ble positivt overrasket over å finne igjen plagg som jeg hadde glemt. Det er lettere å sette sammen antrekk nå som jeg har fått så god oversikt. Jeg innrømmer gjerne at klesstilen min har forbedret seg etter at jeg fikk den nye garderoben!

1,239FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel