tirsdag, april 20, 2021

Få huset ditt solgt raskere for en høyere pris

Populært

spot_img

Når du skal forberede huset ditt for salg, er det viktig å gjøre det ordentlig. En gjennomført forberedelse kan gjøre underverker med tanke på salg, og det kan også påvirke prisen.

Det er ingen som kan gi en magisk oppskrift, men det er fremdeles noen grep som viser, igjen og igjen, at en god fremstilling er en viktig faktor. Selve prospektet , reklame osv., er det oftes eiendomsmegler som gjør for deg, men det interne må du oftest gjøre selv.

Få unna alt overflødig

Overflødige interiørgjenstander private ting og annet, som får hjemmet til å frems

å rotete, kan du med fordel få fjernet. Selg, gi bort eller kast – eventuelt få det oppbevart et annet sted. Bytt gjerne ut med møbler og annet, som ikke fyller like mye. Sjekk Finansagent.com for å se hvilke muligheter du har til å låne penger til innredning – det kan være en god investering.

Huskjøpere vil forestille seg hvordan hjemmet vil se ut, om de blir nye eiere, og hvis du kan gjøre dette enklere for dem, kan det bidra til å få solgt unna raskere. Rommene vil også fremstå som større, om det er færre ting som opptar plass – dette er en velkjent optisk illusjon. Og også et god poeng: ofte vil huskjøpere falle for en livsstil like mye som potensiale i selve eiendommen.

Et nytt lag maling

Gi veggene et friskt, nytt lag maling i en nøytral farge, som vil få hjemmet til å ser lysere og større ut. Dette vil få mulige kjøpere, til å lettere kunne forestille seg hvordan hjemmet vil se ut i deres eie, og hvordan de kan tilpasse rommet til eventuelle behov. Det vil også være lettere å flytte inn med en gang, uten å måtte male på nytt, om fargene er nøytrale.

Et nytt lag maling vil også bidra til at alt ser nytt og fint ut, noe som er med på å forsterke et førsteinntrykk. Hvor mye maling du trenger, er avhengig av flere faktorer, som du enkelt kan beregne for å holde kostnaden minimal.

Førsteinntrykk selger

Førsteinntrykk selger faktisk. De fleste kjøpere vil gjøre seg opp en mening i løpet avf de første minuttene på visning. En studie i Storbritannia, viser vinduer, tak og en velholdt hage, gjerde, er viktige elementer for å lage et godt førsteinntrykk: Studien er basert på 2000 respondenter, og også laget for britiske kjøpere, men kan til en viss grad også overføres norske forhold. Det gir i hvert fall en pekepinn på hva som er viktig for å lage et godt inntrykk på visning.

En rutinert eiendomsmegler

En rutinert eiendomsmegler vil hjelpe deg med råd og veiledning. De som selger eiendommer til daglig vet mye om dette. Lytt til rådene og gjør de forvandlinger, som eiendomsmegleren mener er nødvendig. Dette er kanskje de aller beste rådene du kan få.

Når du benytter deg av en eiendomsmegler, er det en person/firma, som kjenner kjøperne, området og hvem som antageligvis vil være den rette kjøper.

Gjør du jobben enklere for eiendomsmelger, vil det ultimativt også gjøre jobben enklere for deg selv. n oen enkle grep kan gjør den store forskjellen, men dette vil alltid være avhengig av mange faktorer, som hvem kjøper er, prisnivå og hvor stor konkurranse det vil bli.

76,037FansLik
269FølgereFølg
spot_img
spot_img

Neste artikkel