fredag, juni 14, 2024

Britenes svar på pandemi og økte kostnader: Bygger egne hage-puber, og dette er de tre fineste

Populært

Britene er kjent for pubkulturen, men etter pandemi og prisoppgang på det meste av forbruksvarer, har de nå begynt å bygge private små puber i hagene sine for å samle venner og familie.

Tusenvis av mennesker bygde sine egne puber i hagene under pandemien. Pub Shed Radio & Two Fat Blokes har nå hatt en landsomfattende konkurranse for å finne Storbritannias beste hagepub-skur.

Under pandemien eksploderte populariteten til egne puber i hagen. Pub Shed Radio og pubskilt-produsenten Two Fat Blokes anslår at det er over 2 millioner bakhagepuber og -barer i drift rundt omkring i britiske hager.

Relatert: Paul ønsket seg en bar i hagen. Bygde en for under tusenlappen – se det nydelige resultatet

Mange av disse barene har eierne bygget selv, og til og med lagt inn fullt fungerende barer med lydsystemer, biljardbord, darttavler, peis og et stort utvalg av drinker for venner og familie.

For å anerkjenne det beste av de beste hagepubene inviterte Pub Shed Radio og Two Fat Blokes en konkurranse der de mange eierne av slike hagepuber konkurrerte om å bli årets Hagepub 2022.

Relatert: Populært med pergola

Det kom inn hundrevis av bidrag, og dommerne har valgt ut tre finalister som folk kan stemme frem.

The Dog & Ball – Portsmouth

Dog & Ball sett fra utsiden. Foto: Two Fat Blokes /Pubshed of the Year Award 2022
Inne i Dog & Ball finnes det meste en koselig pub kan tilby. Foto: Two Fat Blokes / Pubshed Of The Year Awards 2022

The Stagger Inn – Manchester

Utenfor The Stagger Inn i en hage i Manchester er det palmesus og hyggelige sittegrupper Foto: Two Fat Blokes / Pubshed Of The Year Awards 2022
Slik ser det ut på innsiden… Foto: Two Fat Blokes / Pubshed Of The Year Awards 2022

The Tiger – Minehead

Eieren av The Tiger har investert i et ekte skilt utenfor hagepuben. Foto: Two Fat Blokes / Pubshed Of The Year Awards 2022
Inne på The Tiger er det en koselig peis og godt utvalg av både snacks og drikke. Foto: Two Fat Blokes / Pubshed Of The Year Awards 2022
1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel