fredag, juni 14, 2024

Tre sommertrender for lyse kvelder utendørs

Populært

Kid Interiør har presentert tre sommertrender for lyse kvelder. De har kalt trendene «Flourish», «Seaside Story» og «Playful Optimism».

«Flourish» henter inspirasjon fra livet på landet, med drivhus og blomstereng i hagen.

Blomstene videreføres i print på tekstiler i alle former, som matches med striper og ruter, og ikke minst ulike strukturer i kvalitetene.

Med «Flourish» løfter Kid det håndlagede, og velger naturlige og bærekraftige materialer. Det litt uperfekte og unike står i fokus: Som en litt skjev og ujevn vase i keramikk, eller en lett rusten metalloverflate. Grønntoner i alle naturens valører spilles mot sort og lilla som en sprek pop-opp farge.

Seaside Story

Seaside Story leder tankene mot lange feriedager ved bassenget, i seilbåten eller i vannkanten ved kysten.

Her er det et avslappende og rolig livet med havbris og frisk luft som står i sentrum. Kolleksjonen er en laidback og casual, samtidig som den er tidløs og klassisk.

Mønsterbildet er hentet fra sjøens bølger, skjell og ellers livet i havet. Dette kombinert med klassiske striper og gjerne et element som sier noe om hvor vi er.

De harmoniske fargetonene med flere valører av blått mot sand og hvitt, gjenspeiler det maritime livet. Et hint av lys aqua frisker opp. Vaser og fat i keramikk er formet som koraller, fisk og skjell.

Playful Optimism

Fargene spiller en stor rolle for hvordan vi føler oss. Her er det late, glade og lekne dager i solen som står i sentrum.

Sommer-følelsen blir ikke bedre enn dette. Spreke blomstermønstre, både store og små, kombineres med enkle ruter og gjerne også en fargerik stripe. Vi aner 70- og 80-tallets glade mix, men i nye kombinasjoner. Alle pastellfarger er lov, hvitt og strå roer ned den ellers omfattende fargepaletten.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel