torsdag, juli 18, 2024

Er du fan av «Sommerhytta»? Nå kommer vinterutgaven…

Populært

I «Fjellhytta» skal fire deltakerpar kjempe i åtte uker om å vinne sin egen hytte i vakre omgivelser på Turufjell i Flå. Simon Nitsche skal lede TV 2s nye programsatsing. 

– «Fjellhytta» er en naturlig utvidelse av seersuksessen «Sommerhytta». Seerne elsker å få inspirasjon gjennom oppussing, noe som gjenspeilers i både engasjementet og seertallene for «Sommerhytta», sier Trygve Rønningen, som er programredaktør og direktør innholdsstrategi i TV 2.

«Fjellhytta» tar med seg det viktigste innholdet fra «Sommerhytta», og fokuserer på høstfjellet og nordmenns kjærlighet til fjell og natur.

Les også: Hyttedrømmen er i endring – nå vil folk ha dette

I åtte uker vil fire deltakerpar konkurrere om å vinne sin egen hytte. Hver uke får deltakerne et ukesprosjekt, og skal bygge og innrede rommene etter egen stil og smak. De møtes til ukefinale – der gullhammeren deles ut til laget som har imponert ekspertene mest. Laget som til slutt står igjen med flest gullhammere, får sin hytte med tomt til odel og eie.

Les også: Før og etter: Med litt rester og 130 kroner pusset Alexandra opp kjøkkenet sitt

Simon Nitsche, programleder for «Fjellhytta», er mektig imponert over arbeidsinnsatsen hos deltakerparene.

–Jeg er heldig som får denne muligheten og ikke minst jobbe med så mange flinke folk. Det er veldig givende å lede et program der folk jobber fra morgen til kveld for noe de virkelig drømmer om. Det gir noen ekstra emosjoner når premien er en hytte til flere millioner på fjellet.

Les også: Kulturarv: Ingvild pusset opp det historiske stuetaket sitt for 140.000 kroner – se det fantastiske resultatet

Eksperttrioen består av Lars «Snekker-Lars» Fossum, som flere kjenner igjen fra «Sommerhytta», Astrid Maria Sætren er interiørekspert og Einar Nilsson som mestermaler og alt-mulig-mann.

– Vi er glade for å ha Simon i programlederrollen i «Fjellhytta», som bringer både lekenhet og humor inn i programmet. Det er også en sterk eksperttrio vi har fått med oss, som seerne helt sikkert vil kjenne igjen fra andre TV 2-programmer, sier Rønningen.

«Fjellhytta» får premiere på TV 2 Play og TV 2 Direkte høsten 2024.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel