Sommeren er like om hjørnet, og er du som meg så endrer også matvanene seg med varmen. Denne desserten er helt perfekt på varme dager, med friske farger og sommerlige smaker.
En av fordelene med denne kaken, utenom at den smaker nydelig, er at den er relativt enkel og rask å lage.
Du trenger:
– 14 ladyfingers (En type kjeks som feks selges hos Meny)
– 250 gr. kremost (mascarpone)
– 1 dl melk
– 2 dl pisket krem
– 1 dl melis
– Melkesjokolade
– 200 gr. jordbær
Slik gjør du:
Start med å dyppe kjeksen i melk. Legg den så ut på benken, i to rader på plastfolie.
Så blander du kremost og melis i en bolle (vips godt). Tilsett krem og visp videre.
Nå skal blandingen med kremost, melis og krem sprøytes utover kjeksen. Bruk gjerne en sprøytepose til dette. Om du ikke har sprøyteposer hjemme kan vi anbefale disse:
Skjær jordbærene i biter og legg på toppen av kremostblandingen, før du ruller det hele sammen.
Når du har rullet kaken sammen, settes den i kjøleskapet. Her skal den stå i to timer, før du tar den ut og dekker hele med krem.
I videoen nedenfor kan du se hele fremgangsmåten – da sier vi bare; lykke til og nyt desserten!
LES OGSÅ: Lag Creme Brulee slik du får den på restaurant