torsdag, mai 23, 2024

Luftrenseren er et møbel som gir deg godt inneklima

Populært

Med en luftrenser får hjemmet en friskere og renere luft, som føles lettere og som også er renset for pollen og birdrar til å redusere spredning av virus og bakterier slik at det er enklere å holde seg frisk.

Luftrensere er det siste innen forbrukerelektronikk som alle snakker om. Den gir renere luft i hjemmet, kontoret, butikken, treningsstudioet og mange andre steder.

Leitz TruSens luftrensere er ikke bare produkter av høy kvalitet, de har også et design som passer inn i forskjellige miljøer.

Design er viktig, og luftrenseren er et viktig produkt i hjemmet. Den må passe inn, og må være praktisk. Derfor skapte vi en rund luftrenser i et slankt og moderne design med et bærehåndtak som gjør de enkle å flytte rundt.

I dag lever vi med mer elektronikk i våre hjem, og disse produktene er nå også interiørdetaljer.

Funksjon og design: Det ene trenger ikke å utelukke det andre.

Leitz TruSens luftrenser har en unik teknologi. Med sin runde form tar den inn luft 360 grader og med sin patenterte PureDirect-teknologi spres deretter luft i to forskjellige luftstrømmer over hele rommet.

To av modellene har også en SensorPod som plasseres på den andre siden av rommet fra luftrenseren.

SensorPoden leser luftkvaliteten i rommet ditt og sender informasjonen til luftrenseren som justerer luftstrømmen tilsvarende slik at du får renere luft basert på kvaliteten på hele rommet sammenlignet med luftrensere som bare leser luftkvaliteten der luftrenseren er plassert.

Når du dekorerer hjemmet ditt, er det viktig å tenke på hva du liker og hva du føler deg bra med, hvilke farger og materialer du liker. Inkluder dine valg av tekstiler som tepper, puter og gardiner.

Det er fint å ha farger som går ton i ton i samme fargevalg. Ikke alt trenger å ha nøyaktig samme farge, men et ensartet fargevalg skaper harmoni og ro. For å lage ditt drømmehjem, trenger du også ting som er funksjonelle og glir inn i omgivelsene.

I dag, når mange av oss både jobber og bor hjemme, er det er ekstremt viktig å skape et miljø som er både hyggelig, sunt og funksjonelt. Luften vi puster inn er viktig for vårt velvære og vår helse. Mange glemmer at vi har luftforurensning i hjemmene våre, men med en luftrenser kan du skape renere inneluft for et bedre miljø.

Leitz TruSens kommer i tre størrelser, og flaten på rommet du vil dekke bestemmer hvilken av de tre modellene som passer best hjemme hos deg. Leitz TruSens har også tre spesielle filtre som er unike på markedet. Det er allergi, lukt og kjæledyr.

Leitz TruSens (Z2000 og Z3000) er testet og kvalitetssertifisert av ECARF (European Center for Allergy Reserach Foundation) som bare sertifiserer produkter som oppfyller deres retningslinjer og kriterier for å motvirke allergier.

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,240FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel