søndag, mai 22, 2022

Gjør deg klar til sommernatten

Populært

IKEAs april-lansering minner oss på at sommeren er rett rundt hjørnet med elementer av natur, lyse farger og sommerlige dufter fra Ilse Crawford.

April-kolleksjonen byr også VAPPEBY, nytt spennende produkt med en helt ny høyttaler med Spotify Tap™-funksjon.

Årets aprilkolleksjon inneholder blant annet duftlys av designeren Ilse Crawford. Duftene ADLAD og ENSTAKA gir rommet en frisk og naturlig duft, inspirert av de skandinaviske skogene.

Lysene har også svært lang brennetid på 50 timer, og det vakre designet i glass og keramikk, gjør dette til et vakkert og mer bærekraftig lys som kan lyse opp stua i mange timer. 

Bærekraftig produksjon og bruk av råvarer med lang levetid er også tydelig i kolleksjonens DYTÅG – vårt nye sengetøy i 100% lin. DYTÅG kommer i hvitt og mørkegrå, og det beste er at sengetøyet blir bedre og mykere jo mer det brukes. 

IKEAs nye bluetooth-høyttaler, VAPPEBY er en høyttaler med et unikt og praktisk design med en egen Spotify TapTM playback-funksjon. Med et enkelt trykk spiller høyttaleren av musikken fra der du slapp sist, slik at du når som helst – og hvor som helst – kan nyte sommeren med den musikken du liker best.

VAPPEBY har et praktisk håndtak, og er også vanntett, noe som gjør den til den perfekte kompanjong utendørs når du skal nyte sommerdagene og kveldene – også om det skulle bli regn.

1,196FansLik
279FølgereFølg

Neste artikkel