fredag, september 17, 2021

10 kreative oppgraderinger som gjør IKEAS anonyme bord til et møbel folk snakker om

Populært

Jeg kan ikke skjønne annet enn at IKEAS Lack-bord må være en av de aller største salgssuksessene i Ingvar Kamprads møbelimperium. Jeg har i alle fall kjøpt flere utgaver av disse enkle og billige bordene opp gjennom årene.

Noe av det fine med Lack-serien er at det er rimelig enkelt å gi bordene mer liv og flere funksjoner. Er du litt nevenyttig kan disse små bordene bli til så uendelig mye mer enn den plata og de fire benene som kommer i flatpakken.

Under ser du bare noen få av veldig mange kreasjoner som benytter seg av Lack-bordet. Kanskje lar du deg inspirere til å gi deg i kast med din egen oppgradering?

1. Et mer elegant Lack

Det er ikke stort mer enn et speil (som du limer fast på bordplata) og noen nagler som skal til for å skape denne eksklusive, ja nesten fornemme utgaven av Lack.

Du kan se hvordan du skal gjøre det på nettstedet Simply Rachel.

2. Et særegent bord med rustikt preg

Hvorfor ikke gjøre om Lack-bordet slik at det ser ut som et gammelt trebord? I all hovedsak trenger du noen planker. Du kan enten male eller lakkere dem slik at de får et gammelt og slitt utseende.

Eller hvorfor ikke sjekke om du kan finne noen gamle planker i garasjen eller i nabolaget?

Simply LKJ demonstrerer i alle fall én måte du kan gjør det på.

3. Et supert Lego-bord

Ideen er både veldig enkel og genial. Lim fast Lego-plater på toppen av et Lack-bord. Og vips! Nå har barna (og alle voksne som fortsatt har et barn inni seg) fått en stilig arbeidsstasjon for alle kreasjonene som skal skapes med Lego-klosser.

Jannybean viser deg hvordan det kan gjøres.

4. En for- og vannstasjon for hunder

Det er ikke bare tobente som kan ha glede av et oppgradert Lack-bord. Har du hunder i rett høyde, kan bordet lett gjøres om til et stativ for både mat- og vannskåler. Det skal etter hva jeg forstår være bra for hunden at den har skålene sine i høyden.

IKEA Hackers demonstrerer hvordan du kan gjøre livet litt lettere for menneskets beste venn.

5. Lack kan bli vakker Shabby Chic

Det spiller ingen rolle om Shabby Chic fortsatt er på moten eller ikke. Mange synes denne interiørstilen er herlig, uansett trendsvingninger.

Du kan oppgradere et Lack-bord til å bli en naturlig del av Shabby Chic-samlingen din.

Jo, det krever litt arbeid. Men herlighet så stilig det blir! Raggedy Bits viser deg alt du trenger å vite for å komme i gang.

6. Et stilfullt kaffebord

Prisen er nok en viktig årsak til at Lack-bordene er så populære. Men selv om de er billige, behøver de ikke å se slik ut.

Nettstedet Little Green Notebook viser deg hvordan du kan gi bordet eller bordene dine et eksklusivt, ja nesten dyrt utseende.

7. Et bordspill

Brettspill holder faktisk stand mot alskens dataspill. Så hvorfor ikke gjøre om IKEA-bordet til et spillbord.

Sjakk er selvsagt en mulighet. Du kan se hvordan det kan gjøres hos Honestly Maggie. Men hvorfor stoppe der. Hva med Ludo? Eller kanskje til og med Monopol?

8. Ikke bare et bord …

Melanie fra Live From B5 gikk vekk fra ideen om å bruke bordet som, ja nettopp, et bord.

I stedet stablet hun Lack i høyden. Resultatet ble en snasen hylle. Legg merke til at hun bare bruker 3 av benene på de 3 øverste bordene.

Hun forteller deg hvordan hun gjorde det på nettsiden sin.

9. En herlig Ottoman

Apropos bord som ikke er bord … Man skal jo ikke plassere beina på bordet. Det har de fleste som vokste opp i brukbart møblerte hjem fått høre fra barnsben av.

Men på dette bordet kan du trygt hvile føttene uten å få misbilligende blikk fra den eldre generasjonen.

My Frugal Dime demonstrerer hvordan du gjør Lack om til en avslappende og nesten terapeutisk Ottoman.

10. Et drikkebord

Dette er kanskje min favoritt… Et bord som både oppbevarer og kjøler leskedrikker og andre godsaker.

Se for deg at du ligger og mesker deg i sola på verandaen din. Litt tørst, sier du? Ikke noe problem! Drikken din ligger oppi en skål med isvann, som er montert oppi Lack-bordet som står ved siden av deg!

Denne videoen viser hvordan du lager et slikt hendig bord.

1,206FansLik
271FølgereFølg

Neste artikkel