onsdag, mars 3, 2021

Er du flink å vaske hus kan du nå få betalt for å bo på Buckingham Palace eller Windsor Castle

Populært

Selv om lommeboken kanskje ikke matcher drømmen om å bo i et palass finnes det likevel muligheter. 

Om du noen gang har drømt om å bo på et ekte slott har dronning Elizabeth den perfekte jobben for deg.

Dronningen ansetter en rengjøringsassistent. Både tjenestebolig og arbeidssted er ved en av slottene hennes.

Den som får jobben vil enten ha base på Buckingham Palace eller Windsor Castle. Rengjøringsassistenten vil også ha muligheter til å reise til og jobbe ved andre kongelige boliger i opptil tre måneder per år, der måltider og reiseutgifter vil bli dekket.

Det ikke er nevnt spesifikt i stillingsbeskrivelsen, men Insider.com påpeker at de andre boligene man potensielt kan tilbringe tid på er Sandringham House hvor de kongelige tilbringer julen, og sommerstedet Balmoral Castle.

I henhold til stillingsbeskrivelsen på Kongehusets nettstedet er arbeidsoppgavene å «vedlikeholde, rengjøre og ta vare på interiør og gjenstander, slik at de blir presentert fra sin aller beste side».

Stillingen krever også at man har grunnleggende kvalifikasjoner innen engelsk og matematikk. Dersom man ikke allerede har disse kvalifikasjonene kan man bruke lærlinge-perioden på å opparbeide seg det. 

Det kreves ikke, men dersom man tidligere har erfaring innen rengjøring eller hotellfag vil det ansees som et pluss.

– Vi er mer interessert i din interesse for å lære nye ferdigheter, samt en proaktiv tilnærming og vilje til å takle nye utfordringer, heter det i beskrivelsen.

Startlønnen er £ 19,140 pund, tilsvarende 231.676 kroner med dagens vekslingskurs.  Stillingen er en heltidsjobb, fem dager i uken.

I følge Adrian Tinniswoods bok fra 2018, «Behind the Throne: A Domestic History of the British Royal Household», tilbyr palasset et treningsstudio, et svømmebasseng, en squashbane og en tennisbane.

75,192FansLik
270FølgereFølg

Neste artikkel