lørdag, desember 9, 2023

En liten forandring kan gjøre stor forskjell

Populært

Den naturnære interiørstilen med bærekraftige materialer får i høst selskap av tekstiler og detaljer med klassisk bistrostemning.

Vi har tatt en sniktitt på hvilke interiørnyheter som kommer fra Rusta i august.

La minnene om sommerens herlige dager leve videre i høst. Mønsterbildet i Rustas tekstilnyheter flørter med fransk bistro, der småblomster og ruter er gjengående på alt fra dynetrekk og gardiner til duker og kjøkkenhåndklær.

For kjøkkenet er det mange spennende nyheter som serviset Bistro i steingods som har en dekorativ, bølget kant som gir et håndlaget preg. Perfekt å kombinere med serviset fra Elsaform i den nye fargen Dusty white.

Tidløse naturmaterialer

Å fornye hjemmet med bærekraftige materialer er enklere enn noen gang. I sortimentet fra Elsaform finner vi sengesett, sengetepper, sitteputer og tekstiler til å dekke bordet med i materialer som lin og BCI-sertifisert bomull.

Hvorfor nyte et pledd i resirkulert polyester eller bomull? På teppeavdelingen lander flere spennende nyheter i ull, jute og nykommeren kokos. FSC-sertifisert tre går igjen i alt fra kjøkkentilbehør til hengere og rengjøringsredskap.

Trendy detaljer

Speil har blitt en stor interiørdetalj. Blant Rustas nyheter er det alt fra stilrene modeller som er perfekt til å skape en trendy speilvegg med, til stilsettere i organiske former.

Nå som høstmørket faller på, hva passer vel bedre enn å lyse opp hjemmet med nye lamper? På belysningsavdelingen kommer det flere fine og prisgunstige nyheter. For den som heller vil tenne levende lys, finnes det mengder av duftlys og klassiske kronelys i 100 prosent stearin.

Nyhetene blant lyslykter, vaser og krukker er mange, og gjør det enkelt å skape personlige stilleben med små grep. Her er det materialer som rotting, tre og glass. Kombiner med naturtroe kunstige vekster eller tørkede varianter, og sett sammen dine egne holdbare høstdekorasjoner.

1,240FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel