tirsdag, april 20, 2021

Ekspert tester åtte gode råd for å få rosene til å holde lenger. Resultatet forbløffer

Populært

spot_img

Det er alltid hyggelig å bli satt pris på, og enten man liker røde, hvite eller gule roser skaper det gjerne litt ekstra stemning å motta en bukett, uansett hvilken årsak som må ligge til grunn for det.

Har man først fått en fin bukett med roser er det om å holde dem fine så lenge som mulig. I følge blomsterhandlere skal avskårne roser holde seg i rundt en uke, men hva om vi klarer å holde dem fine bare en anelse lenger? Hvor bra ville ikke det ha vært?

Dette bestemte noen ildsjeler seg for å finne ut av, og testet ut åtte mer eller mindre kjente kjerringråd for hvordan man kan få roser til å holde seg lenger. De spesielle ingrediensene var helt vanlig blomsternæring, farris, isvann, peppermyntesukkertøy, blekemiddel, aspirin, hvitvin og kobbermynter.

Selvfølgelig er det noen av midlene som høres mer lovende ut enn andre, blomsternæring, for eksempel, mens blekemiddel derimot høres heller dårlig ut.

Uansett, det er bare en måte å finne ut av det på, og faktisk ble resultatet ganske så annerledes enn hva man først skulle forvente.

Kobbermynter best

Hvem skulle trodd at kobbermynter er best egnet til å holde rosene friske? Kanskje på tide å rote gjennom skuffer og skap etter noen gamle femøringer og toøringer? Det later til det er det mest effektive.

Del gjerne artikkelen slik at andre også kan lære hvordan de får rosene sine til å holde lengst mulig.

Se i videoen nedenfor hvordan det gikk:

76,037FansLik
269FølgereFølg
spot_img
spot_img

Neste artikkel