fredag, september 17, 2021

Bygde drømmehuset med to gamle containere

Populært

Amerikanske Jaimie og Dave hadde en drøm om å kunne bygge drømmehuset uten å være nedsyltet i lån. Noe som høres helt umulig ut for de fleste av oss. Men ikke for dette paret. De bygde nemlig drømmehuset med to tomme containere.

Jaimie og Dave ønsket å bryte ut av det stressende livet de fleste av oss lever. Et liv der man er avhengig av å jobbe lange dager for å tjene nok penger til å kunne betale for både hus, bil og andre mer eller mindre nødvendige utgifter. Et liv der man i verste fall jobber og stresser så mye at det til slutt går ut over helsa.

Jaimie og Dave ønsket å jobbe mindre og ha mer fritid og frihet til å gjøre de tingene som virkelige betydde noe for dem. Da kom paret på den noe uvanlige ideen om å bygge seg et hjem med to containere.

Foto: Privat / Instagram

Fikk en stor hjerneblødning

Men så, rett etter at beslutningen var tatt, fikk Dave en stor hjerneblødning. Drømmen om huset ble lagt på is. Paret var usikre på om de noen gang ville komme i mål med planene sine.

Likevel bestemte de seg for å kjøre på. Paret kjøpte to store containere, og fikk dem fraktet til en avsidesliggende tomt i Washington i USA. Det var et stort prosjekt de hadde tatt fatt på. Men Dave brukte byggingen som opptrening etter hjerneblødningen. Og selv om paret måtte jobbe mye, var det en gledefull aktivitet for de to spente huseierne.

Paret jobbet i jobbene sine mandag til torsdag, og så jobbet de på husprosjektet fra fredag til søndag. Slik holdt de på i ti måneder, før huset stod ferdig.

Et ganske så spesielt hus – men hvorfor skal alle hus egentlig være så like?

1,206FansLik
271FølgereFølg

Neste artikkel