lørdag, oktober 24, 2020

Bygde drømmehuset med to gamle containere

Populært

Visste du at eddik kan gjøre underverker for plantene dine?

Vi snakker selvfølgelig om eddik. Og ikke bare får den plantene dine til å vokse og blomstre. Eddiken gir også liv til døde planter,...

Slik forvandler du plassen under trappen til et magisk lekerom

Alle som har en trapp i huset, vet at det er umulig å innrede det lille rommet under trappen. Det blir som regel stående...

Så enkelt kan du rengjøre madrassen! Den trenger oftere behandling enn du kanskje tror

Visste du at madrassen din fort kan bli en bombe av bakterier, midd og annet dritt?  Men du kan ta dine forholdsregler for å unngå...

Derfor legger mange en bomullsdott i kjøleskapet

Mange gode tips og husmorråd har gått tapt med tiden. Det har også dette trikset, som holder vond lukt borte fra...

Amerikanske Jaimie og Dave hadde en drøm om å kunne bygge drømmehuset uten å være nedsyltet i lån. Noe som høres helt umulig ut for de fleste av oss. Men ikke for dette paret. De bygde nemlig drømmehuset med to tomme containere.

Jaimie og Dave ønsket å bryte ut av det stressende livet de fleste av oss lever. Et liv der man er avhengig av å jobbe lange dager for å tjene nok penger til å kunne betale for både hus, bil og andre mer eller mindre nødvendige utgifter. Et liv der man i verste fall jobber og stresser så mye at det til slutt går ut over helsa.

Jaimie og Dave ønsket å jobbe mindre og ha mer fritid og frihet til å gjøre de tingene som virkelige betydde noe for dem. Da kom paret på den noe uvanlige ideen om å bygge seg et hjem med to containere.

Foto: Privat / Instagram

Fikk en stor hjerneblødning

Men så, rett etter at beslutningen var tatt, fikk Dave en stor hjerneblødning. Drømmen om huset ble lagt på is. Paret var usikre på om de noen gang ville komme i mål med planene sine.

Likevel bestemte de seg for å kjøre på. Paret kjøpte to store containere, og fikk dem fraktet til en avsidesliggende tomt i Washington i USA. Det var et stort prosjekt de hadde tatt fatt på. Men Dave brukte byggingen som opptrening etter hjerneblødningen. Og selv om paret måtte jobbe mye, var det en gledefull aktivitet for de to spente huseierne.

Paret jobbet i jobbene sine mandag til torsdag, og så jobbet de på husprosjektet fra fredag til søndag. Slik holdt de på i ti måneder, før huset stod ferdig.

Et ganske så spesielt hus – men hvorfor skal alle hus egentlig være så like?

73,691FansLik
268FølgereFølg

Neste artikkel