søndag, februar 5, 2023

Bang & Olufsen feirer nyttår med «limited edition»-kolleksjon

Populært

Bang & Olufsen feirer månenyttår med en kolleksjon i begrenset opplag som er inspirert av de klassiske fargene og elementene fra den gamle Silkeveien i Kina.

Silkeveien strakte seg over mer enn 6000 kilometer, og spilte en sentral rolle i å legge til rette for økonomiske, kulturelle og politiske interaksjoner mellom øst og vest i mer enn 2000 år. Betydningen av Silkeveien som et stykke historie er fortsatt anerkjent i dag.

– Bang & Olufsen har alltid strukket seg for å utforske grensene for østlige og vestlige kulturer. Vi henter inspirasjon fra den legendariske Silkeveien og har integrert gammel orientalsk sjarm i designet til denne kolleksjonen, sier markedsdirektør Leon Tang i Bang & Olufsen i Kina.

Beoplay H95-hodetelefoner og Beoplay EX trådløse øreplugger med støydemping

Lunar New Year-kolleksjonen fra Bang & Olufsen består av fem produkter: En Beoplay A9 hjemmehøyttaler, en Beolit 20 bærbar høyttaler, en Beosound A1 bærbar høyttaler, Beoplay H95-hodetelefoner og Beoplay EX trådløse øreplugger med støydemping.

Vandrer på Silkeveien og tolker tradisjonell estetikk

I tillegg til å hente inspirasjon fra Silkeveien, henter denne nye kolleksjonen også inspirasjon fra den tradisjonelle fargepalletten til månenyttår: Lunar Red, Jade Green og Gold Tone.

Beosound kommer i to ulike farger, med kinesiske lærknuter

Alt fra trebenene til Beoplay A9 til de vakre aluminiumsveskene som følger med Beoplay H95 og Beoplay EX wearables uttrykker temaet.

Designene til Beosound A1 og Beolit 20 hyller kinesisk kultur ved å integrere håndvevde lærknuter. De symboliserer glade gjenforeninger.

Selv emballasjen til produktene inneholder tradisjonell estetikk man forbinder med månenyttår. Det elegante silkebåndsdesignet, som pryder dekselet til Beoplay A9, går på tvers av hver av produktets emballasje, og skaper en harmonisk sekvens og flyt.

Kineserne som følger månefasene i sin kalender går inn i sitt nyttår den 22. januar.

1,213FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel