torsdag, juli 18, 2024

INSPIRASJON: Gjør et fargerikt førsteinntrykk med «ny» ytterdør

Populært

De som sier at fasaden ikke betyr noe, har ikke sett en nymalt ytterdør!

Det er lett å tenke at ytterdøren må være hvit, men det er jo ikke sant! Bare tenk på alle de fargerike dørene du har sett både her hjemme og på ferie i utlandet. De forfriskende blå, rosa, grønne eller gule dørene gjør noe med humøret. 

En ting er estetikk, men ved å male ytterdøren bevarer du den også bedre. Dører som lever med vær og vind får nemlig hard medfart, og da er det viktig å være nøye med vedlikeholdet. Med et nytt strøk maling bevarer du dørene på huset lenge. 

Rosa ytterdør i fargen Majavatnet FR5221. FOTO: P.E.Jæger/Fargerike.

Friskt førsteinntrykk

Ønsker du en rask og effektiv fornyelse, er det perfekt å starte med å male ytterdøren i en ny farge. Som du vet så er inngangsdøren det første gjestene ser når de kommer på besøk, så hvorfor ikke vise din personlighet og gjøre et fargesterkt førsteinntrykk? 

Enten du velger en fargesetting i like nyanser eller bestemmer deg for et mer fargerikt uttrykk, kan huset ditt endre karakter og få et personlig preg på et blunk.

En vakker grønn dør Grønn Empire FR6110. Foto: Sveinung Bråthen/Fargerike.

Rask og rimelig fornyelse

Ytterdøren kan veldig gjerne skille seg litt ut fra resten av huset, og ved å male den kan du gi inngangspartiet og huset en ny identitet og et personlig preg med ny maling.

Enten du velger å male døren i like nyanser eller bestemmer deg en ny og spennende farge, så er det en rask og rimelig måte å fornye boligen på. 

Klassisk med blått, hvitt og brunt, Havn FR5016 FOTO: P.E.Jæger/Fargerike. 

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel