torsdag, august 18, 2022

Funksjonelle hagemøbel-nyheter som tåler et nordisk klima

Populært

Hagemøbel-nyhetene tikker inn jevnt og trutt. Møbler som tåler et skandinavisk klima og som samtidig er bærekraftige, står i fokus hos Jysk som har lagt stor vekt på både gjenbruk og miljøsertifiseringer.

Årets hagesortiment kan fint kombineres som inne- og utendørsmøbel- noe som gjør det både praktisk og funksjonelt året rundt.

Tåler ulikt vær

Mye av årets materiale fra Jysk er laget for å tåle de ulike årstidene, og det norske klima. SALTEN-serien er vanntett, robust og UV-bestandig.

– Våre møbler laget i plast og rotting, er også motstandsyktige mot mugg og fukt, og har ikke behov for olje eller vask, opplyser Jysk i en pressemelding. 

UGILT-serien tilbyr utemøbler for de mange som ønsker hagemøbler i et naturlig materiale som tre. Alle tre-produktene er dessuten FSC-sertifisert, det vil si at treet stammer fra bærekraftig skogbruk.

Hurtigtørkende

Det er mye og omskiftelig vær i landet vårt, så mange vil nok synes at vanntette møbler som som tørker mye raskere er en spennende nyhet. Det betyr at de er motstandsdyktige mot mugg og flekker, og kan stå ute store deler av året.

Årets hagekolleksjon består av et bredt utvalg av utendørsprodukter, med alt fra komfortable hage- og loungestoler til avslappende solsenger og hengekøyer. I tillegg finnes et stort utvalg av tilbehør som gjør det enkelt å forvandle terrassen, balkongen eller et annet uteområde til en koselig oase for de ulike årstidene.

Noe for enhver smak

En hengehuske, ulike hageputer med elementer fra naturen, og en fargepalett av forskjellige parasoller preger hagekolleksjonen i år. I tillegg finnes et bredt utvalg av alt fra loungemøbler, solsenger og hammocks.

Designerne har hentet inspirasjon fra natur og nordisk sommer, skandinaviske strender og sanddyner, og de lyse og naturlige tonene som finnes der.

1,193FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel