søndag, februar 5, 2023

Et flott flagg og fine vimpler forskjønner boligen din

Populært

Vinteren er selvfølgelig ikke tiden for vimpel eller flagg, men det er aldri for tidlig å begynne å forberede seg for neste flaggsesong. Både flagg og vimpler påvirkes av vær og vind, selv de aller beste flaggene må skiftes ut med jevne mellomrom. Husk på at et flott flagg kan forskjønne boligen din, og være den berømte prikken over i-en.

Flagg, vimpel eller begge deler?

Hvis du har en flaggstang, trenger du selvfølgelig noe å henge opp i den. Det kan da enten dreie seg om klassiske flagg i full størrelse, eller enklere vimpler. De aller fleste velger bare å flagge på flaggdager, og benytter vimpler når det ikke er heiset et flagg. En vimpel kan henge oppe både dag og natt, noe som selvfølgelig ikke er tilfelle med et flagg.

Samlet betyr dette at de aller fleste huseiere kan ha bruk for både flagg og vimpler. Flagget benyttes til flaggdager og høytidelige feiringer, samtidig som vimpelen sørger for at flaggstangen aldri står tom.

Velg flagg og vimpler av høy kvalitet – skift ut i tide

Det er smart å velge flagg og vimpler av høy kvalitet, produkter som er sydd i såkalt flaggduk. Dette robuste stoffet er laget for å være ekstra motstandsdyktig mot vær og vind, med tanke på at flagg og vimpler utsettes for røffe forhold. Ved å velge produkter fra en skandinavisk flaggprodusent, sikrer du at du får flagg og vimpler som er designet for akkurat vårt vær.

Flagg og vimpler har selvfølgelig ikke ubegrenset levetid, det gjelder særlig vimpler som henger oppe dag og natt. Som en tommelfingerregel anbefales det å skifte ut vimplene 1-2 ganger per år, slik at de alltid er hele og pene. Levetiden til et flagg avhenger av hvor ofte flagget benyttes. Utskiftningsfrekvensen blir derfor mye mer individuell når det gjelder flagg, og du må følge med på falmende farger og eventuelle skader.

1,213FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel