søndag, september 25, 2022

96 år gammel kvinne har bevart huset helt likt gjennom 72 år – Se bildene!

Populært

Jeg elsker vintage. Kanskje mye på grunn av at jeg synes gamle ting alltid har en historie å fortelle, og så er det noe helt egen med den gamle designen. Den som ble laget for å vare evig, og ikke for å skiftes ut hvert annet år. Det er simpelthen bare sjarmerende med gamle ting som fortsatt virker og kan brukes slik det var tiltenkt.

Men av alle vintageting jeg noensinne har sett, så er det lite som kommer i nærheten av min siste store oppdagelse. Og da mener jeg stor, som i bokstavelig talt stor. Vi snakker nemlig om et helt hus. Et hus hvor eieren har holdt det fullstendig som nytt i ikke mindre enn 72 år. Ja, du leste riktig. 72 år.

Interiøret i dette helt spesielle huset i Toronto i Canada, var en ukjent perle inntil ganske nylig, da den 96 år gamle eieren bestemte seg for å selge det. Du kan tro megleren fikk seg en overraskelse da hun gikk over dørstokken, og entret en svunnen tid.

Heldigvis ble det tatt en rekke bilder av huset, så også du kan bli med en tur. Sett deg godt til rette, og nyt et nostalgisk tilbakeblikk.

Se den uimotståelige tapeten i entréen

Man kan da ikke annet enn å elske disse fargene!

Har du sett et mer sjarmerende badeværelse?

Hvilket fantastisk kjøkken! Legg spesielt merke til telefonen

Kjøkkenbordet. Tenk å spise frokost her

Den store spisestuen. Et sted å nyte en tidsriktig middag

Gangen ovenpå. Legg merke til veggene

La oss håpe den nye eieren liker lilla

Og kanskje rosa

Herlig soveværelse

Kjelleren – også den er bevart.

Legg merke til den utrolig fine peisen

Ekstra kjøkken i kjelleren

Slik ser huset ut utvendig

Og så har det selvfølgelig en hyggelig liten hage til

Bare innrøm det. Du falt også pladask for dette nostalgiske lille huset. Del gjerne artikkelen så flere kan ta del i hvordan man levde og bodde for 72 år siden. Det kan bli lenge til neste gang et slikt hus dukker opp på boligmarkedet igjen.

1,193FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel