torsdag, juli 18, 2024

Lei av kulda? Her er vårnyhetene

Populært

Det er koselig med jul – men det er fortsatt kaldt og vinter når vi rydder bort julepynten. Savner du mildere temperaturer og lange dager? Vårnyhetene har begynt å tikke inn – bare se her…

Når vi rydder bort julepynten er det deilig å friske opp hjemmet med vårens pastellfarger og interiørnyheter.

Putetrekk, pledd og gardiner gjør det enkelt å fornye stemningen i stua. Hvis du i tillegg dekorerer med minivaser og duftlys, og stiller de opp som små stilleben, forsterker du den koselige stemningen og skaper en lun atmosfære.

Belysning er også en god investering når julens stjerner og adventsstaker tas ned. Å bytte ut lampeskjermen gir både vinduskarmen eller sidebordet et løft – og til våren kommer flere nye lampeskjermer i ulike farger og mønstre.

Skap ditt eget hjemmespa med enkle grep

Å skape sitt eget hjemmespa er et enkelt alternativ til hotellvarianten. Blant nyhetene til badet er det flere fine badematter som inntar varehusene. Modellen Emma i 100 prosent bomull og modellen fra Elsaform i resirkulert bomull er forventet til å bli nye favoritter.

Rull sammen håndklær i fine oppbevaringskurver, sett frem duftpinner og nyt velpleiede hud- og hårprodukter. Rustas veganske håndpleieprodukter fra det egne varemerket, NoFo, er et rimelig alternativ. I tillegg til å være Svanemerket, er emballasjen produsert av 50 prosent resirkulert plast. Duften Pine woods lanseres også i begynnelsen av januar – et velduftende innslag på badet!

Gi hjemmet liv med grønne planter – som ikke behøver stell!

Våren kommer fortere ved å slippe den inn i hjemmet – putt planter på hyller og i hjørner for å skape en frodig oase.

Kunstige planter krever verken stell eller naturlig lys, og er derfor praktiske å ha i hjemmet. Kunstige blomster passer også perfekt som pynt på middagsbordet.

Vår på lavbudsjett

Januar er kanskje ikke den måneden der folk flest har god råd. Rusta forteller at de derfor er opptatt av å ha produkter i ulike prisklasser som passer enhver.

Med årets interiørnyheter kan du få en stor forandring i hjemmet – uten å tømme lommeboken.

Vårnyhetene er tilgjengelige fra uke 2.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel