torsdag, januar 23, 2020
Hjem DIY Slik lager du en flott julestjerne med kleshengere på 1-2-3

Slik lager du en flott julestjerne med kleshengere på 1-2-3

Det går ofte mye penger i ukene og månedene før jul. Man skal kjøpe julegaver, julemat og kanskje noen nye juleklær til både seg selv og familien. I tillegg må man kanskje fylle på med litt julepynt.

Gjenbruk og kreative løsninger er trendy som aldri før. Også når det kommer til julepynt og julegaver. I år skal vi bruke det vi har, og prøve å minimere forbruket vårt.

Foto: YouTube

Super julegave

Denne flotte julestjerna, eller snøfnuggene, om du vil, lager du på en-to-tre, enten med det du har i skapet, eller for en veldig billig penge.

Julestjerna gjør seg kjempefint på husveggen. Eller du kan gi den bort i julegave til besteforeldre. Denne er så enkel å lage at til og med barna klarer det, nesten uten hjelp fra de voksne.

Veldig enkelt

Du trenger:

16 hvite plasthengere

Hvite strips

Bruker du voksenhengere, får du en stor julestjerne, bruker du barnehengere, får du en liten en.

Det kan være lurt å bygge stjernen på gulvet, da du trenger ganske stor plass.

Du begynner med å legge to og to hengere sammen, i en sirkel. Så legger du ett lag til over, og vipps, du har en stjerne. Kleshengerne fester du til hverandre med hvite strips. Se video nederst i saken for instruksjoner.

Foto: YouTube

Sett over en million ganger

Det er amerikanske Jeanne Cherry som har laget YouTube-videoen med disse stjernene. Videoen har blitt sett over en million ganger på bare en drøy måned. Mange legger igjen kommentarer og forteller at de skal prøve å lage stjerna.

Foto: YouTube

«Dette var jo en fantastisk ide. Jeg hadde aldri trodd det skulle bli så pent. Du har gjort en kjempegod jobb med å vise hvordan du legger de sammen og hvordan du lager de. Jeg likte virkelig denne videoen. Takk for at du delte», skriver en.

«Dette skal vi gjøre i klassen min. Jeg er lærer for en førsteklasse, og elevene mine kommer til å elske disse gigantiske snøfnuggene», skriver en annen.

«Det går også an å feste på lys. Da kommer de til å se nydelige ut om kvelden», skriver en tredje.

Her kan du se videoen om hvordan du lager disse flotte julestjernene, eller snøfnuggene, om du vil:

Lik siden vår på Facebook for praktiske tips og inspirasjon til hjemmet!

mest lest nå

Verdens fineste trær – dette er topp 8

Det er ganske fascinerende med store, flotte trær. Gamle eller nye, med eller uten blomster. Når man først kommer forbi et...

Slik pusset Pernille opp det bittelille, slitte badet sitt på budsjett

Pernille Ekgreen Sand bror i drømmeleiligheten på Amagerbro i Danmark. Det var bare ett problem. Badet var bittelite og veldig slitt....

Så enkelt kan du rengjøre madrassen! Den trenger oftere behandling enn du kanskje tror

Visste du at madrassen din fort kan bli en bombe av bakterier, midd og annet dritt?  Men du kan ta dine forholdsregler for å unngå...

Sett en halv salat i vann og se hva som skjer like etter

Matsvinn er et enormt problem. Ifølge DinSide kaster hver nordmann 42,6 kilo spiselig mat hvert år.  Noe av de vi kaster mye av er frukt...

10 brilliante ting eddik kan brukes til

Eddik kan brukes til så mye mer enn bare til matlaging. Eddik er et fantastisk vidundermiddel som kan hjelpe deg med alt fra stinkende...

Neste artikkel