tirsdag, november 30, 2021

Slik lager du en flott julestjerne med kleshengere på 1-2-3

Populært

Det går ofte mye penger i ukene og månedene før jul. Man skal kjøpe julegaver, julemat og kanskje noen nye juleklær til både seg selv og familien. I tillegg må man kanskje fylle på med litt julepynt.

Gjenbruk og kreative løsninger er trendy som aldri før. Også når det kommer til julepynt og julegaver. I år skal vi bruke det vi har, og prøve å minimere forbruket vårt.

Foto: YouTube

Super julegave

Denne flotte julestjerna, eller snøfnuggene, om du vil, lager du på en-to-tre, enten med det du har i skapet, eller for en veldig billig penge.

Julestjerna gjør seg kjempefint på husveggen. Eller du kan gi den bort i julegave til besteforeldre. Denne er så enkel å lage at til og med barna klarer det, nesten uten hjelp fra de voksne.

Veldig enkelt

Du trenger:

16 hvite plasthengere

Hvite strips

Bruker du voksenhengere, får du en stor julestjerne, bruker du barnehengere, får du en liten en.

Det kan være lurt å bygge stjernen på gulvet, da du trenger ganske stor plass.

Du begynner med å legge to og to hengere sammen, i en sirkel. Så legger du ett lag til over, og vipps, du har en stjerne. Kleshengerne fester du til hverandre med hvite strips. Se video nederst i saken for instruksjoner.

Foto: YouTube

Sett over en million ganger

Det er amerikanske Jeanne Cherry som har laget YouTube-videoen med disse stjernene. Videoen har blitt sett over en million ganger på bare en drøy måned. Mange legger igjen kommentarer og forteller at de skal prøve å lage stjerna.

Foto: YouTube

«Dette var jo en fantastisk ide. Jeg hadde aldri trodd det skulle bli så pent. Du har gjort en kjempegod jobb med å vise hvordan du legger de sammen og hvordan du lager de. Jeg likte virkelig denne videoen. Takk for at du delte», skriver en.

«Dette skal vi gjøre i klassen min. Jeg er lærer for en førsteklasse, og elevene mine kommer til å elske disse gigantiske snøfnuggene», skriver en annen.

«Det går også an å feste på lys. Da kommer de til å se nydelige ut om kvelden», skriver en tredje.

Her kan du se videoen om hvordan du lager disse flotte julestjernene, eller snøfnuggene, om du vil:

LES OGSÅ: 4 geniale triks som får sølvpussen unna på 1-2-3

1,199FansLik
271FølgereFølg

Neste artikkel