tirsdag, oktober 20, 2020

Slik lager du en flott julestjerne med kleshengere på 1-2-3

Populært

Brannvesenet med viktig advarsel: Dette må du aldri gjøre med skjøteledningen!

Skjøtekabler er veldig praktiske å ha når du har ledninger som ikke kan når stikkontakten. Men du bør være forsiktig med å koble til...

Slik får du nytt bad, nesten helt gratis

Å pusse opp et bad koster mye penger. Veldig mye penger. Men er du litt kreativ og fingernem, kan du fornye badeinnredningen din nesten...

Temperaturen på soverommet har stor betydning for en lang rekke ting

Noen liker å ha det varmt når de sover, andre liker å ha det kaldt. Men spiller det egentlig noen rolle da, tenker mange,...

Denne kvinnen har løst verdensmysteriumet – Her skjuler de forsvunne strømpene seg

Du har garantert opplevd det. Du har garantert klødd deg i hodet og irritert deg. Hvor blir alle sokkene av, som du var sikker...

Det går ofte mye penger i ukene og månedene før jul. Man skal kjøpe julegaver, julemat og kanskje noen nye juleklær til både seg selv og familien. I tillegg må man kanskje fylle på med litt julepynt.

Gjenbruk og kreative løsninger er trendy som aldri før. Også når det kommer til julepynt og julegaver. I år skal vi bruke det vi har, og prøve å minimere forbruket vårt.

Foto: YouTube

Super julegave

Denne flotte julestjerna, eller snøfnuggene, om du vil, lager du på en-to-tre, enten med det du har i skapet, eller for en veldig billig penge.

Julestjerna gjør seg kjempefint på husveggen. Eller du kan gi den bort i julegave til besteforeldre. Denne er så enkel å lage at til og med barna klarer det, nesten uten hjelp fra de voksne.

Veldig enkelt

Du trenger:

16 hvite plasthengere

Hvite strips

Bruker du voksenhengere, får du en stor julestjerne, bruker du barnehengere, får du en liten en.

Det kan være lurt å bygge stjernen på gulvet, da du trenger ganske stor plass.

Du begynner med å legge to og to hengere sammen, i en sirkel. Så legger du ett lag til over, og vipps, du har en stjerne. Kleshengerne fester du til hverandre med hvite strips. Se video nederst i saken for instruksjoner.

Foto: YouTube

Sett over en million ganger

Det er amerikanske Jeanne Cherry som har laget YouTube-videoen med disse stjernene. Videoen har blitt sett over en million ganger på bare en drøy måned. Mange legger igjen kommentarer og forteller at de skal prøve å lage stjerna.

Foto: YouTube

«Dette var jo en fantastisk ide. Jeg hadde aldri trodd det skulle bli så pent. Du har gjort en kjempegod jobb med å vise hvordan du legger de sammen og hvordan du lager de. Jeg likte virkelig denne videoen. Takk for at du delte», skriver en.

«Dette skal vi gjøre i klassen min. Jeg er lærer for en førsteklasse, og elevene mine kommer til å elske disse gigantiske snøfnuggene», skriver en annen.

«Det går også an å feste på lys. Da kommer de til å se nydelige ut om kvelden», skriver en tredje.

Her kan du se videoen om hvordan du lager disse flotte julestjernene, eller snøfnuggene, om du vil:

73,673FansLik
268FølgereFølg

Neste artikkel