fredag, juni 14, 2024

I år skal juletereet pyntes med solsikker. Yei eller nei?

Populært

Det er bare to måneder igjen til jul. Mens noen av oss venter helt til lillejulaften med juleforberedelsene, er andre allerede i gang. Enten du tilhører den ene eller den andre kategorien – hva med et solsikke-juletre i år?

Det var i fjor denne trenden så dagens lys. Twitterbrukeren @liyahbobeah postet et bilde av et solsikketre, og dermed var trenden satt.


«Hei, jeg har laget dette, og jeg er veldig stolt og jeg bare vil at alle skal se det. Det var alt. Fortsett deres glade førjulstid», skrev hun.

Internett gikk bananas

Sosiale medier gikk bananas, og mange kastet seg på. I løpet av november og desember i fjor, ble det postet flere tusen bilder av solsikketrær. Mange satte sitt eget preg på solsikketreet, med glitter, lys og annen pynt. Noen holdt det enkelt, mens andre tok helt av med pynten. Og i år er trenden forventet å bli enda større.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cat Cestero-Moncada (@mistresss_of_mayhem)

Falske solsikker

Vil du også kjøre solsikkejul i år? Kjøp langstilkede falske solsikker og stikk de inn mellom greinene. Trenger du å feste de ytterligere, surrer du bare litt tynn ståltrå rundt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av 🌻 Canto dos Girassóis 🌻 (@cantodosgirassois)

Passer godt i varmere strøk

Om dette juletreet passer her hos oss nordboere som er så heldige å få feire julen med hagen full av snø, er noe usikkert. Men bor man i varmere strøk uten snø, der solen skinner og man kan ta seg en tur langs stranden på julaften, vil dette treet passe helt supert. I stedet for å tviholde på den falske snøen, kan man omfavne solen og det varme været.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Barbara Lynn🌻 (@barbaralynnnn)

En uforglemmelig kombinasjon

Men for all del, snø og solsikker er jo en uforglemmelig kombinasjon.

Hva syns du om solsikketreet? Er det noe du kunne tenke deg å prøve i år?

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mitchell Solt (@cainsanity)

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Find Your Sun🌻 (@twisted_sunflower)

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel