Quantcast
onsdag, desember 2, 2020

I år skal juletereet pyntes med solsikker. Yei eller nei?

Populært

Barn som gjør husarbeidet har større sjanse for å lykkes som voksne

Flere studier og forskere er enig; det lønner seg å involvere barna i husarbeidet.  Du som småbarnsforelder kjenner nok på det evige jaget. Etter jobb...

Dette enkle og geniale trikset holder vepsen borte i sommer

Vi elsker sommeren, men vi hater vepsen. Er man så uheldig at man har et vepsebol i nærheten av huset, verandaen eller hytta, kan...

Plages du av mygg? Da bør du nyte sommeren med dette trikset!

Sommeren er snart her. De fleste av oss elsker å kunne sitte utendørs og grille eller bare nyte de varme sommerkveldene. Men så har...

7 ting du kan bruke oppvasktabletter til

De fleste legger oppvasktablettene i oppvaskmaskinen og lar det være med det. Men visste du at du kan bruke disse tablettene til så mye...

Det er bare to måneder igjen til jul. Mens noen av oss venter helt til lillejulaften med juleforberedelsene, er andre allerede i gang. Enten du tilhører den ene eller den andre kategorien – hva med et solsikke-juletre i år?

Det var i fjor denne trenden så dagens lys. Twitterbrukeren @liyahbobeah postet et bilde av et solsikketre, og dermed var trenden satt.


«Hei, jeg har laget dette, og jeg er veldig stolt og jeg bare vil at alle skal se det. Det var alt. Fortsett deres glade førjulstid», skrev hun.

Internett gikk bananas

Sosiale medier gikk bananas, og mange kastet seg på. I løpet av november og desember i fjor, ble det postet flere tusen bilder av solsikketrær. Mange satte sitt eget preg på solsikketreet, med glitter, lys og annen pynt. Noen holdt det enkelt, mens andre tok helt av med pynten. Og i år er trenden forventet å bli enda større.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Cat Cestero-Moncada (@mistresss_of_mayhem)

Falske solsikker

Vil du også kjøre solsikkejul i år? Kjøp langstilkede falske solsikker og stikk de inn mellom greinene. Trenger du å feste de ytterligere, surrer du bare litt tynn ståltrå rundt.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av 🌻 Canto dos Girassóis 🌻 (@cantodosgirassois)

Passer godt i varmere strøk

Om dette juletreet passer her hos oss nordboere som er så heldige å få feire julen med hagen full av snø, er noe usikkert. Men bor man i varmere strøk uten snø, der solen skinner og man kan ta seg en tur langs stranden på julaften, vil dette treet passe helt supert. I stedet for å tviholde på den falske snøen, kan man omfavne solen og det varme været.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Barbara Lynn🌻 (@barbaralynnnn)

En uforglemmelig kombinasjon

Men for all del, snø og solsikker er jo en uforglemmelig kombinasjon.

Hva syns du om solsikketreet? Er det noe du kunne tenke deg å prøve i år?

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Mitchell Solt (@cainsanity)

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Find Your Sun🌻 (@twisted_sunflower)

74,222FansLik
270FølgereFølg

Neste artikkel