mandag, juni 24, 2024

Halvor Bakke avslører hva som er høydepunktet i den nye sesongen av «Eventyrlig oppussing» 

Populært

Halvor, Torkel, Ole og Gustav er tilbake på skjermen for å besøke nye eventyrlig steder og hytter i Norge som sårt trenger et løft.

I den niende sesongen av seersuksessen får publikum bli med til alt fra Hvaler og Larvik i sør, helt til Svalbard i nord. 

Som tidligere sesonger kommer gutta med tips og triks mens det males, pusses, bygges og snekres. Vi får også bli med når de utforsker vakre nærområder. Og så mange er det denne sesongen at Halvor Bakke nesten sliter med å velge kun en favorittdestinasjon. 

– Det er nesten umulig å velge i år, men kanskje mest spektakulært var Svarbard helt på 78 grader nord, og jeg vil si det var sesongens høydepunkt, sier Halvor Bakke. 

Årets sesong har også et bredt spekter i type hytter, og ikke minst gode løsninger. 

– Det er bare å glede seg, da det kommer noen overraskelser i fargevalg, løsninger og utflukter. For meg er det viktig å kombinere gammelt med nytt, og det synes jeg vi lyktes veldig godt med, spesielt da vi besøkte Vingelen, sier Halvor Bakke. 

I den vakre fjellbygda fikk gutta i oppdrag å pusse opp en gammel seter fra 1600-tallet, med et påbygg fra 2000-tallet. Der måtte gjengen være kreative, uten at hytta mistet sjelen. 

Årets sesong fikk også en dramatisk avslutning på Svalbard, da de våknet til et branninferno fra nabotomten, kun noen meter unna hotellet. 

Årets programleder er Halvor Bakke med snekkerteam Gustav Brustad-Nilsen, Torkel Gjerset og Ole Rosén-Lystrup

Eventyrlig oppussing sesong 9 har premiere på Viaplay torsdag 14. september. Det slippes to episoder på premieredagen, og deretter en episode i uken.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel