lørdag, juli 2, 2022

Få wow-faktoren på badet med minimalisme i spenstige farger

Populært

Badet har blitt et av hjemmets viktigste rom. Det skal være funksjonelt og praktisk for hele familien, med god oppbevaringsplass – men det skal også være et pent, innbydende sted der du kan hente deg inn og lade batteriene.

Gustavsbergs nye møbelserie Arctic er stilren, men samtidig spenstig. Det er enkelt å møblere hele badet med en enhetlig design og følelse. Møblene er laget av baderomstilpassede materialer som varer lenge og med minst mulig miljøpåvirkning.

Les også: Lengter du etter sommeren? Inspirasjon til å skape din egen oase på uteplassen

– Artics tidløse design gjør baderommet penere. Det er en eksklusiv serie, men skapene har plass til alt du trenger å oppbevare på badet. Møblene har sjenerøse oppbevarings- og avlastningsflater samt mange smarte detaljer, sier Fredrik Leander som produktsjef hos Gustavsberg, en av Skandinavias ledende produsenter av baderomsprodukter som eies av Villeroy & Boch.

Våg å bruke farger

Artic er tilgjengelig i fire moderne, friske og nøye utvalgte farger.

Artic Peach er varm og har egenart. Fargen gjør litt mer av seg og skaper et baderom med personlighet.

Dersom du synes det er vågalt med farger på baderomsmøblementet, er det ingen ting i veien for en mer nøytral farge på dette. Her er det «spreket opp» med farge på gulvmatte og maleri. Foto: Gustavsberg

Les også: Inspirasjon: Fire helt forskjellige rom i den samme lys blå fargen

Askegrått er sval og diskret og gir en følelse av tidløs eleganse og kvalitet, mens svart askefinér tilfører en smule drama til badet.

– Selvfølgelig er serien også tilgjengelig i klassisk hvit, opplyser Gustavsberg.

Form og funksjon

Artics stamme har et rett og minimalistisk utseende: Skapstamme, dører og skuffer, alt i samme farge, gir baderommet en enhetlig fargeskala.

Les også: Inspirasjon: Fire rom i gult med fire ulike uttrykk

Møblene kan leveres med ben i matchende, enkel design.

Effekten er umiddelbar og gir badet en mer møblert følelse. Velg mellom hvitt og svart. Innsiden av alle skuffer og skap kan utstyres med sensorstyrt belysning.

Legg merke til hvor oversiktlig det blir med lys i skuffen! Foto: Gustavsberg

Belysningen kan også monteres under møblene slik at den får mer effekt. Innsiden av dørene har smarte hyller som gjør det lettere å få tak i flasker og bokser. Veggskapene har også mye oppbevaringsplass.

Servanten i Artic-serien strekker seg en anelse ut i forhold til det underliggende møbelet, og den slanke, stramme profilen gir en følelse av at porselenet hviler vektløst på kommoden.

Les også: Åtte flotte hjemmekontorer til inspirasjon

Artic servant kommer i klassisk hvit og i matt svart porselen.

Kombiner forskjellige håndtak

Gustavsbergs store utvalg av håndtak og knotter er utvidet med enda flere modeller som kan kombineres etter smak.

Foto: Gustavsberg

Mange av håndtakene kan også fungere som veggkroker – for et stilrent helhetsinntrykk.

Lev vakkert

Et speil montert på en matt svart ramme matcher møblenes design. Den øvre kanten er utstyrt med frostet belysning og den nedre kanten har en hylleplate.

Artic speilskap matcher møblenes design og farger. Det er et skjult strømuttak inne i speilskapet og glasshyller gir god oppbevaringsplass til småting som man vil ha tilgjengelig i nærheten av servanten.

Les også: Trendspaning: Slik innreder vi våre kjøkken og bad i 2022

Den nedre kanten av speilet er frostet og motvirker fingeravtrykk på en effektiv måte. Skjult led-belysning under skapet skaper en fin stemning på badet.

1,195FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel