fredag, mai 29, 2020

Seks ting du kan bruke aluminiumsfolie til

Populært

Slik skiller du et salathode på en-to-tre

Har du stått på kjøkkenet før, og skrelt salaten blad for blad? Det tar ganske lang tid, ikke sant? Og jo lengre inn du...

Paul reiser land og strand rundt – huset tar han med seg på sykkelen!

Et hus trenger ikke nødvendigvis å være en dyr investering, eller å ha en fast plass. I hvert fall ikke i følge mannen du...

7 smarte ting du kan bruke den tomme toalettrullen til

Vi har vel alle lagd dorullnisser i barndommen. Men visste du at den tomme dorullen kan brukes til så mye mer? Som for eksempel...

Derfor skal du la syltetøyglasset stå på hodet

Det er faktisk ikke så lenge til vår og sommer. Mange av oss gleder seg stort til skogen bugner av deilige bær. Er du...

De fleste har aluminiumsfolie liggende i huset. Mest sannsynlig bruker du det til matlaging, baking eller til å pakke inn middagsrester. Men visste du at aluminiumsfolie også kan brukes til mye annet?

Aluminiumsfolie kan brukes til så mangt. Det kan fjerne statisk elektrisitet fra klærne dine, det kan brukes til å slipe knivene dine, og det kan forberede wifi-signalene.


Her skal du få 6 smarte tips til hva du kan bruke aluminiumsfolie til:


1 Fjern statisk elektrisitet fra klærne.

Når du vasker klærne dine i vaskemaskinen, oppstår det statisk ladning i klærne. Som regel forsvinner den når klærne er tørre, men noen ganger kan den sitte i, og du får små støt utover dagen. Denne elektrisiteten kan også føre til at klærne dine tiltrekker seg dyrehår og støv.

Men hvis du legger noen små baller med aluminiumsfolie i vaskemaskinen sammen med klærne, fjerner de den statiske elektrisiteten.

2 Unngå fastbrent mat i stekepannen

Legg et lag med aluminiumsfolie i bunnen av stekepannen før du steker mat. Da unngår du at maten brenner seg fast. Varmen fra stekepannen vil gå gjennom aluminiumslaget.

3 Slip sakser og kniver

Brett sammen flere lag med aluminiumsfolie, og klipp saksen gjennom lagene. Dette sliper saksen din. Dra knivene langs lagene, for å få de skarpere.


4 Få bedre wifi

Kle et brett, et fat eller liknende med aluminiumsfolie. Legg det bak ruteren din. Folien vil forsterte wifi-signalene dine.

5 Flytt på møblene dine uten å slite deg ut

Å flytte på store møbler, er både tungt og vondt for ryggen. Stikk et lag med aluminiumsfolie under beina på møbelet, og det blir plutselig lett å dytte det, både over gulv og tepper.

6 Forsegle poser

Brett aluminiumsfolie over åpningen av den lukkede posen du vil forsegle. Stryk over med et strykejern. Men pass på at strykejernet ikke treffer plastposen.

Her kan du se flere smarte ting du kan bruke aluminiumsfolie til:

72,037FansLik
258FølgereFølg

Siste artikler

Lik oss på Facebook:

Neste artikkel