fredag, september 29, 2023

Se den geniale skittentøyssjakten til Lene

Populært

Arkitekt Lene Moen Grannes inspirer på Instagramkontoen VillaGrannes. En av hennes siste videoer sprer seg i rekordfart på Instagram.

Arkitekt Lene Moen Grannes har bygget sitt eget drømmehus på Grannes, som ligger på grensen mellom Stavanger og Sola ved Hafrsfjord. Huset har hun tegnet selv, og reisen har blitt grundig dokumentert gjennom Instagramkontoen VillaGrannes.

– Dette blir jo et moderne hus, med rene flater og store vinduer. Samtidig har jeg brukt en del tradisjonelle elementer, blant annet saltaket som dannes når de to spissene møter hverandre, for at huset skal passe mer sammen med låven, sa Lene til Aftenbladet da byggeprosessen var i gang.

Huset til Lene har mange finurlige løsninger, noe hun viser gjennom bilder på Instagram. Denne innendørs sklien er det nok mange smårollinger som kunne tenke seg i huset sitt.

Vaskerommet

Et rom som engasjerer mange av følgerne (Over 176.000!) til Lene er vaskerommet hennes. Legg her merke til den smarte løsningen for hvordan hun slipper å bøye seg for å ta klær ut av skittentøyskurvene.

Men den videoen som har blitt mest populær på kontoen til Lene er en video som viser hvordan huset er bygget med en smart skittentøyssjakt fra hovedbadet i andre etasje. Til videoen skriver Lene:

«Med denne skittentøysjakten blir det hundre ganger enklere å rydde hovedbadet oppe 😍
Da havner det i skapet på badet nede som er rett ved vaskerommet.
Så sorterer jeg tøyet i hvit, farget og div håndklær før jeg vasker og henger opp.»

Løsningen kan du selv se i videoen nedenfor:

1,238FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel