fredag, juni 14, 2024

Lei av å fryse på fingrene mens du fjerner is fra bilvinduet? Prøv dette smarte tipset!

Populært

Vi er i den delen av året hvor det blir nødvendig å bruke ekstra tid hver morgen for å fjerne isen som dekker bilvinduene. Morgener er vanligvis travle nok, og tiden brukt på isfjerning kan virke som et irritasjonsmoment for mange. Det er ikke bare tidskrevende, men ofte ender man opp med kalde fingre.

Men nå kan denne frustrasjonen være over. Angela, en engelsk kvinne, har oppdaget en lur løsning som gjør fjerningen av is både raskere og mer behagelig.

Angela publiserte metoden sin på Facebook for noen år siden, og den spredde seg raskt. På den delen av kloden hvor vi har minusgrader hvertfall..

Angelas metode har blitt svært populær. Foto: Privat

Da Angela var på besøk hos sin kjæreste, lette hun etter noe hun kunne bruke til å skrape isen av bilvinduene med. Hun kom over en tom sprayflaske.

Angela fylte så sprayflasken med lunkent vann. Hun brukte deretter flaskens børste for effektivt å fjerne isen fra bilvinduene. Med metoden brukte hun bare noen få sekunder på å fjerne all isen.

På Facebook uttrykte Angela sin entusiasme:

«Dette er genialt. Bare fyll en flaske med lunkent vann, og voilà! Slutt på kalde hender, og vinduene blir helt rene. Nå er det på tide å dra til jobben, ha en fin dag!»

I et intervju med Manchester Evening News, forteller Angela: «

Jeg ønsket ikke å fryse på fingrene mens jeg skrapte vinduene, så jeg prøvde med denne flasken. Som vist i videoen, virker det fantastisk raskt. Jeg trengte ikke engang å bruke all vannet i flasken.»

Se hvordan hun gjør det nedenfor:

I'm a genius, get yaself one of these bottles, fill it with warm water and ya sorted, no cold hands scraping anymore and…

Posted by Angela May on Monday, November 18, 2019

NB: Husk at vannet i sprayflasken skal være lunkent og ikke veldig varmt. For varmt vann på en isete rute kan få ruten til å sprekke på grunn av for raske temperaturendringer. Du skal heller aldri helle varmt vann direkte på en isete rute.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel