fredag, juli 10, 2020

Hvor viktig er luftkvalitet når du jobber hjemmefra?

Populært

Derfor må du alltid feste kommoder og klesskap til veggen

En tragisk ulykke satt fokus på hvordan man bør sikre møbler i et hjem med små barn. Du kjenner sikkert igjen følelsen av å ha...

Derfor skal du grave egg og banan ned i jorden sammen med plantene dine

Egg og banan kan faktisk gjøre underverker for plantene dine. Har du ikke naturlig grønne fingre, eller masse penger å bruke på gjødsel, passer...

Pleier du å kaste eggeskall? Her er 9 tips til hvordan hagen kan dra nytte av dem!

Hva pleier egentlig du å gjøre med eggeskall? Det vanligste er helt klart å kaste dem i søpla, men visste du at eggeskall faktisk...

Kjøkkensjefens egne råd om rens av fastbrente rester på stekeformene

Bakeformer, stekebrett og langpanner får røff behandling, og sakte men sikkert vil de begynne å bære preg av nettopp dette. De blir slitt og...

Å jobbe fra eget hjem bringer med seg en rekke fordeler, sammenlignet med det å jobbe på et kontor for eksempel. Du sparer da blant annet tiden og kostnaden ved å kjøre til jobb og tilbake. Dessuten kan du spise lunsj direkte fra kjøleskapet. Ikke minst får du unna oppgaver raskere, da du ikke blir distrahert av andre mennesker.


Tross alle de gode fordelene, så finnes det også utfordringer på løpende bånd ved det å jobbe i sitt eget hjem. En av de mange utfordringene når du skal jobbe hjemmefra er å skape et miljø som er optimalt for produktivitet.


Luftkvaliteten bestemmer hvor godt du jobber

En av de største utfordringene i den forbindelse vil være luftkvaliteten i huset ditt. Luftkvaliteten du befinner deg rundt er nært knyttet til kvaliteten og mengden på arbeidet ditt. Dette er fordi du puster inn luften kontinuerlig som en del av de livsopprettholdende prosessene kroppen din utfører.

Som sådan vil enhver endring i luftkvaliteten du puster inn ha en umiddelbar effekt på hvor godt du utfører arbeidet ditt. Hvis luften som kommer inn i huset ditt er forurenset på noen måte, så kan dette være veldig ille for deg.

Du vil naturligvis puste inn denne forurensede luften, og det vil påvirke helsen din på kort og lang sikt. Ikke bare vil helsen din lide, men også kvaliteten på arbeidet ditt. Hvis du blir syk nok, så kan du kanskje ikke en gang jobbe i det hele tatt på en stund.

Overvåk luftkvaliteten i eget hjem

Derfor er det viktig at du overvåker luftkvaliteten i huset ditt nøye, spesielt om du skal jobbe hjemmefra. For eksempel er ikke kontinuerlige hodepiner normalt. Tett nese til stadighet kan også bety at allergener og lignende kommer seg inn i hjemmet ditt.


Hvis du bor i et område som er utsatt for luftforurensning, så anbefales det at du installerer et luftfilter av et eller annet slag. Dermed kan du sørge for at forurensningen, samt eventuelle allergener, holdes utenfor hjemmet ditt. Du bør også vurdere nøye å overvåke luftkvaliteten i hjemmet. Dersom du skal jobbe hjemmefra, så vil dette være en av de aller viktigste faktorene for hvorvidt du vil være i stand til å yte maksimalt!

72,608FansLik
259FølgereFølg
Lik oss på Facebook:

Neste artikkel