onsdag, mars 3, 2021

Har du denne planten i huset er du kvitt både mus og edderkopper

Populært

Svært mange av oss har skikkelig angst for enten edderkopper eller mus, noen av oss har angst for begge deler. Også andre type insekter føyer seg inn på listen over ting vi mennesker rett og slett ikke kan fordra å få inn i hjemmet vårt.

Insekter har en viktig rolle i naturen, bare ikke i din stue – ikke sant?

Denne metoden sies å være bombesikker når det gjelder å bli kvitt nettopp det problemet. Ikke bare holder det insekter og mus borte, det er naturlig og lukter friskt.

Du trenger rett og slett peppermynte. En aromatisk plante som er høyt verdsatt både for sine medisinske egenskaper og for sin gode duft.

Det er flere måter du kan anvende mynten for å holde insekter og gnagere borte.

1. Peppermynte i en strømpe

Legg litt tørket peppermynte i en strømpe og plasser strømpene på plasser hvor du mistenker at musen eller andre skadedyr kommer inn i huset.

2. Peppermynteplanter

Insekter som edderkopper, mygg, biller og mus hater lukten av peppermynte. Plasserer peppermynteplanter rundt i huset, og plagene holder seg utendørs!

3. Hjemmelaget spray

Kok opp litt vann og tilsett noen tørkede peppermynteblader. Når vannet har blitt avkjølet heller du det på en sprayflaske. Så er det bare å bruke den som en rengjøringspray i skap eller på steder hvor du finner spor etter gnagere og insekter.

Gi oss gjerne en tilbakemelding i kommentarfeltet dersom du har erfaring med noen av metodene! 

75,192FansLik
270FølgereFølg

Neste artikkel