søndag, september 19, 2021

Forleng utesesongen med terrassevarmere

Populært

Høsten står for døren, men det betyr ikke at du trenger å slutte å kose deg på terrassen om kveldene.

Terrassevarmere er ypperligere fort å forlenge utesesongen. Vi har funnet flere lekre alternativer som passer ulike uteplasser.

Dansk design

Imus terrassevarmer i tidløst dansk design kommer i flere farger og gir effektiv og miljøvennlig utendørs oppvarming.

Imus er designet for å passe under hagebordet ditt, og fordeler varmen slik at du kan nyte de lange sommernettene.

Varmeapparatet bruker betydelig mindre energi i forhold til de fleste andre infrarøde varmeapparater, og er basert på infrarød- og kortbølgeteknologi, som er den mest miljøvennlige løsningen for utendørs oppvarming.

Terrassevarmeren utstyrt med Safe Touch, slik at man ikke trenger å bekymre seg for lekende barn. Imus kobles rett til en stikkontakt.

Grill pølser over gløden

Med terrassevarmerne fra Heta kan du spre varme og god atmosfære på terrassen. Du kan også lage popcorn, pinnebrød, marshmallows, pølser og mye mer over gløden.

Tipien blir til en skulptur i seg selv og den er i stand til å stå ute, året rundt. Terrassevarmeren er laget i Corten-stål som med tiden vil få en flott patina, den leveres derfor ikke rusten – det kommer med tiden. Må plasseres på ikke brennbar overflate.

Enkel frittstående

Denne terrassevarmeren på 1500 W med infrarød teknologi overfører varme til objekter, i stedet for til luften rundt, og er derfor meget energieffektiv. Denne frittstående terrassevarmeren er ypperlig dersom du ønsker muligheten til å sitte varmt og komfortabelt flere steder på uteplassen.

Den krever ingen installasjon, gir fra seg lite lys, og kan flyttes rundt som hvilket som helst annet møbel. De langbølgede strålene gir en lun og behagelig varme i inntil fire meters avstand. Terrassevarmeren har innebygget veltesikring, og med tetthetsgrad IP34 er den både sprut- og regnsikker.

Nedhengt variant

Terrassevarmere finnes også i nedhengte varianter. Denne i tøff, industriell stil kan henges over et spisebord eller en sofagruppe. Varmeren er i stål og formet som en klassisk lampe som skrus av og på med snorbryteren.

Montering gjøres enkelt med medfølgende kabel, kjetting og karabinkrok. Med halogen varmeelement og kortbølgede stråler gir den rask og effektiv varme, og et dempet, behagelig lys. Varmeren har tre-trinns-justering.

1,206FansLik
271FølgereFølg

Neste artikkel