mandag, juni 24, 2024

Det er tid for lekne og levende mønstre

Populært

Etter en lang periode med mye hvitt er det nå lekne, levende mønstre som setter et særpreg på interiøret som dominerer interiørtrendene.

– Tiden er inne for mykere og mer levende interiører, og de abstrakte mønstrene er den perfekte start. De kunstneriske motivene gir et innslag av lekenhet og karakter, og skaper en levende dynamikk, forteller Torhild Rustenberg, Kreativ leder og designer i InHouse.

Foto: IH Group

Etter flere år med stramme og litt upersonlige kataloghjem, er folk klare for å fylle hjemmene med mer personlighet, noe de abstrakte motivene utstråler.

Les også: Dette er trendfargene fra årets London-messe
Les også: Så enkelt lager du hjemmekontor på begrenset plass

– Vi ser at de dekorerer og setter form til flere og flere interiørprodukter, og de er også svært aktuelle på tepper, sier Rustenberg.

– Da vi var på trendspaning i London og på messen Decorex i slutten av september, var det tydelig at de abstrakte mønstrene har tatt over førersetet fra både geometri og botanikk – selv om disse også var synlige, fortsetter Rustenberg.

Les også: En blåfarge – sju vidt forskjellige stiler

Hun forteller at trendene også kommer klart frem på salgstallene til InHouse Group. De ser en klart økende etterspørsel etter denne typen design.

– Det finnes mye å velge i blant høstens nyheter. Det britiske designhuset Harlequin, som vi distribuerer i Norge, har også hentet frem mange nye og gamle design i deres siste kolleksjon, sier Rusteberg.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel