mandag, september 28, 2020

Derfor skal du legge en halv sitron i oppvaskmaskinen

Populært

Derfor må du alltid feste kommoder og klesskap til veggen

En tragisk ulykke satt fokus på hvordan man bør sikre møbler i et hjem med små barn. Du kjenner sikkert igjen følelsen av å ha...

12 ting du kan bruke gamle vinduer til

Skal du bytte ut vinduene i huset ditt, så ta vare på de gamle vinduene. De kan du nemlig bruke til så mangt. Hva...

Paret kjøpte en gammel landhandel, og gjorde den om til sitt hjem

Den gamle landhandelen ble bygget for over 80 år siden. I hovedetasjen var det butikk, og i kjelleren var det en...

Slik pusset Pernille opp det bittelille, slitte badet sitt på budsjett

Pernille Ekgreen Sand bror i drømmeleiligheten på Amagerbro i Danmark. Det var bare ett problem. Badet var bittelite og veldig slitt....

Dette geniale trikset gir deg en ren, blank og velduftende oppvask. Og det koster deg ikke en krone.

Har du en halv sitron liggende i kjøleskapet? Ikke kast den. Legg den heller i oppvaskmaskinen din. Det spiller ingen rolle om det bare er en skive, en båt eller en halv sitron. Det spiller heller ingen rolle om den er ny eller gammel.

Legg sitronen i bestikkboksen, eller legg den i den øverste hyllen. Sett så på oppvaskmaskinen som vanlig. Når vasken er ferdig, vil du se at oppvasken din er skinnende ren, blank og den lukter deilig av sitron. Det skriver Life Hacker.

Sitron som luftfukter

Sitroner kan brukes til så mangt, ikke bare til å gi en ren oppvask. Visste du at sitroner også kan brukes som luftfukter? Spesielt om vinteren kan luften inne bli veldig tørr. Heldigvis trenger man ikke investere i dyre luftfuktere. En sitron vil gjøre susen.

Fyll en kjele med vann og del noen sitroner i to. Ta ut fruktkjøttet og legg sitronskallene i kjelen. La det småkoke. Dampen fra gryta kommer til å fylle rommet med velduftende luft, som også fukter luften.

Fjerner innsekter

Sitron kan også brukes til å fjerne innsekter. Våren er på anmarsj, og det er ikke lenge før innsektene inntar boligen din. En flue eller to klarer de fleste og hanskes med, men maur, møll og edderkopper er insekter de fleste av oss gjerne kan klare seg uten.

Insekter hater sitron. Og det kan du benytte deg av. Skrell en sitron og pakk skallet inn i kjøkkenpapir. Legg bylten i nærheten av døren eller vinduet der insektene ofte finner veien inn. Mest sannsynlig snur de når de kjenner sitronlukten, og finner et annet hus å overnatte i.

73,358FansLik
262FølgereFølg

Neste artikkel