tirsdag, november 30, 2021

Synes du det er noe herk å pakke inn julegavene? Dette trikset sparer deg for mye tid

Populært

Om du er som oss så er noe av det mest slitsomme med julehandelen å faktisk pakke inn alle gavene når du kommer hjem. Flere og flere butikker har sluttet å pakke inn for deg. De henviser deg til pakkedisker i senteret, blæh!

Du kommer hjem. Sliten og utkjørt etter å ha stresset rundt i en travel handlegate eller kjøpesenter. Men du har fått i havn mange av gavene, en god følelse i seg selv. Men så husker du plutselig baksiden av medaljen, gavene skal pakkes inn. Det er bare å sette av kvelden. Dette kommer til å ta tid.

Slik er det for de fleste av oss. Men vi kom nylig over «redningen» for årets innpakking. De smarte japanerne, ja seriøst – det er noe med genene til asiater – pakker inn på en annen måte enn oss europeere. Japanerne har skjønt det! Herrejemeni, hvorfor har vi ikke vist dette før!?

Denne hyggelige japaneren gir deg en steg for steg forklaring på hvordan du mest effektivt pakker inn en gave. I følge japaneren så vil du bruke mindre en 30 sekunder pr gave når du har fått dette trikset under huden!

1,199FansLik
271FølgereFølg

Neste artikkel