torsdag, juli 9, 2020

Prøv dette geniale rengjøringtrikset på badet neste gang

Populært

Slik holder du liv i amaryllisen, selv etter avblomstring

Mange kjøper amaryllis til jul, spesielt fordi den har en vakker blomst, og den blomstrer gjerne om vinteren. Ikke fordi den...

Slik rengjør du skjærebrettet ditt

Til den daglige rengjøringen, holder det å bruke litt oppvaskmiddel og skylle skjærebrettet under varmt vann. Men etter en stund, har...

Det unge paret ønsket seg en bokhylle utenom det vanlige. Resultatet er forbløffende

I motsetning til hva mange kanskje tror, så foretrekkes bøker fortsatt på papir. Riktignok finnes det mange gode digitale løsninger også, men i følge...

Lyst på magisk lys på soverommet ditt? Her får du oppskriften

Lyssetting er utrolig viktig for et rom, og kanskje spesielt viktig er det på soverommet. Vi vil ikke ha sterkt, hardt lys der vi...

Å vaske badet er noe de fleste av oss ikke er så veldig begeistret for. Badet er fult av kriker og kroker. Det er vask, benk, toalett og dusj. For ikke å snakke om møkkete fliser og misfargede fuger.

De fleste rengjøringsmidlene til badet er veldig sterke. De lukter vondt og er ikke så bra å puste inn. I tillegg koster de som regel ganske mye. Men det finnes en måte å rengjøre badet på, som både er mild, bra for helsen og som ikke koster skjorta.


Det beste av alt er at badet blir skinnende rent. Den fjerner møkk og smuss enkelt fra kriker og kroker. Den fjerner misfarging på fliser og fuger. Og den fjerner enkelt kalkbelegg i dusjen.


Enkel å lage

Dette trenger du for å lage din egen effektive rengjøring til badet:

2 dl flytende såpe. Her kan du for eksempel bruke Grønnsåpe.

2 dl eddik

En tom sprayflaske


En ren klut

Slik gjør du:

Varm eddiken i en kasserolle. Ikke la den koke, men la den ligge rett under kokepunktet i to til tre minutter.

Hell eddiken i en tom sprayflaske.

Fyll opp med den flytende såpen.

Rist godt.

Kan brukes over alt

Spray blandingen der det trengs. Blandingen kan brukes både på fliser, på badebenken, i vasken, i dusjen og i toalettet.

På de mest skitne stedene, kan du med er fordel la blandingen virke i noen minutter. Tørk over med en fuktig klut.

Også på kjøkkenet

Denne rengjøringblandingen kan du også bruke andre steder enn på badet. Bruk den på kjøkkenet, for eksempel når du skal rengjøre kjøkkenviften. Eller på veggen over komfyren der det ofte kommer stekesprut. Den fjerner inngrodd fett lett.

Blandingen fungerer også utmerket til vask av søppedunker, både ute og inne, samt i kjøkkenskapet der søppelboksene står.

72,604FansLik
259FølgereFølg
Lik oss på Facebook:

Neste artikkel