Mat på 10 minutter: Pasta med sitron, spinat og ricotta

av Helene

Denne enkle oppskriften krever bare et par ingredienser, og tar kun ti minutter å lage.

Så lenge du har pasta i hus trenger du ikke mange andre basisvarer for å lage et kjapt, godt og rimelig måltid.

Denne enkle retten med ricotta, spinat og sitron som vi fant hos de chicago-baserte matbloggerne «Our Countertop» er herlig og frisk på smak – og utrolig lettlaget.

Ingredienser

Spaghetti eller båndspaghetti
1ss smør
2 fedd hvitløk
1,5 dl ricotta
1 dl pastavann
1 dl parmesan
0,5 sitron
En håndfull spinat
Salt og pepper å smake til

Slik gjør du

Smelt smør og tilsett hvitløk og ferdigkokt spaghetti og cirka 2/3 av ricottaen i en kjele. Bland godt

Tilsett fersk spinat, juicen fra en halv sitron og litt raspet sitronskall.

Tilsett parmesan, salt og pepper og resten av ricottaen.  Bland.

Du liker nok disse