onsdag, juli 8, 2020

Bygger hus basert på barnetegninger

Populært

Derfor må du alltid feste kommoder og klesskap til veggen

En tragisk ulykke satt fokus på hvordan man bør sikre møbler i et hjem med små barn. Du kjenner sikkert igjen følelsen av å ha...

Derfor skal du grave egg og banan ned i jorden sammen med plantene dine

Egg og banan kan faktisk gjøre underverker for plantene dine. Har du ikke naturlig grønne fingre, eller masse penger å bruke på gjødsel, passer...

Pleier du å kaste eggeskall? Her er 9 tips til hvordan hagen kan dra nytte av dem!

Hva pleier egentlig du å gjøre med eggeskall? Det vanligste er helt klart å kaste dem i søpla, men visste du at eggeskall faktisk...

Kjøkkensjefens egne råd om rens av fastbrente rester på stekeformene

Bakeformer, stekebrett og langpanner får røff behandling, og sakte men sikkert vil de begynne å bære preg av nettopp dette. De blir slitt og...

Et entreprenørfirma i England kom på en genial ide. De ønsket å lage noen spesiell modeller, og bestemte seg for å be barn om å tegne deres drømmehus.

Firmaet Bankrate UK annonserte med at de ønsket tilsendt tegninger der barn hadde tegnet sine drømmehus. Og de fikk inn flere tusen tegninger. Etter en lang og vanskelig utvelgelse, plukket firmaet ut åtte tegninger som de printet ut som 3D-modeller. Det skriver nettsiden Little Things.


Her de åtte tegningene som ble til ekte modeller:


Enhjørninghuset

Foto: Bankrate UK

Alya and Zack har tegnet et enhjørninghus med fem soverom og fire bad. På utsiden går en regnbuesklie. Huset inneholder også en egen kinosal.

Og slik ble det endelige resultatet:

Foto: Bankrate UK

Manethuset

Foto: Bankrate UK

Berrins drømmehus har form som en manet. Huset består av ett stort rom der det er masse leker og spillemaskiner som fotballspill. Huset inneholder også en kinosal, en sandpit og klatrevegg.

Foto: Bankrate UK

Trehus

Foto: Bankrate UK

Bramwell har tegnet et trehus i fire etasjer. En alv jobber som dørvakt. Huset har mange vinduer, og til og med to greiner som fungerer som armer.


Foto: Bankrate UK

Wrestlinghuset

Foto: Bankrate UK

Charlies drømmehus er formet som en wrestling-arena. Og rundt huset snor det seg et stort badebasseng. Innvendig, består huset kun av ett rom, og det er selve wrestling-ringen.

Foto: Bankrate UK

Krystallhuset

Foto: Bankrate UK

Isabella har tegnet et fargerikt krystallpalass. Det inneholder fire soverom, fem bad og mange spesialrom, blant annet et diskorom og et teddybjørn-rom. Huset inneholder også et svømmebasseng fylt med regnbuevann.

Foto: Bankrate UK

Alvehuset

Foto: Bankrate UK

Mollys alvehus har tre soverom, to bad og to historierom. Det er kun Molly og alve-vennene hennes som kan se huset.

Foto: Bankrate UK

Det rullende slottet

Foto: Bankrate UK

Sally ønsket seg et rullende slott. Dette er et hus på fjærer og hjul. Det betyr at huset både kan rulle og hoppe. I første etasje finner man et enhjørning-bibliotek og et godteri-rom.

Foto: Bankrate UK

Smultringhuset

Foto: Bankrate UK

Sist men ikke minst, finner vi Sophias smultringhus. I midten er det et glasstak som kan rulles av. Der er det også en stor scene for konserter.

Foto: Bankrate UK
72,596FansLik
259FølgereFølg
Lik oss på Facebook:

Neste artikkel