torsdag, mai 23, 2024

Lengter du etter å dra på hytta? Neste helg åpner en rekke av vinterdestinasjonene

Populært

Etter en lang periode med vekslende temperaturer, ser værprognosene for kommende uke lovende ut. Snøproduksjonen kjøres for fullt, og neste helg er en rekke skidestinasjoner klare for sesongåpning. 

– Det er veldig gledelig at snøforholdene er på et nivå så vi endelig kan åpne vintersesongen hos oss i SkiStar. Med fullt fokus på kvalitet i skikjøringen, er vinterkulden som nå kommer helt ideell. Sesongåpning er alltid en spesiell dag for oss, og vi ser virkelig frem til å ønske nye og gamle gjester velkommen, sier Gudrun Sanaker Lohne som er SkiStars destinasjonssjef på Trysil.

Tradisjonen tro er også skitesthelgene tilbake i år, etter ett års opphold på grunn av korona.

På flere av destinasjonene faller dette populære arrangementet sammen med sesongåpningen, og det loves stor bredde i leverandører og utstyr til glede for skientusiaster som vil prøve det aller nyeste på sesongens første skihelg.

– Skitesthelgene har blitt arrangert en årrekke og er verdsatt av mange. At skitesthelgen kommer samtidig som sesongåpningen gjør litt ekstra stas på en begivenhetsrik helg, til stor glede for skientusiaster som får mulighet til å teste det siste av produkter, og kan nyte optimale skiforhold. Ja, nå er vi rett og slett skikkelig klare for en ny skisesong, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

Under fjorårets korona-sesong digitaliserte SkiStar en stor del av sine tjenester for å kunne tilby gjester en koronatilpasset, trygg og sikker skiopplevelse.

SkiPass og sesongpass finnes tilgjengelig for kjøp via app og på heisoperatørens nettsider. Her kan man også holde seg oppdatert på vær- og snøforhold.

De fleste skidestinsajonene langs Gudbrandsdalen opplyser at de forventer å åpne lørdag 4. desember.

1,240FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel