torsdag, juli 9, 2020

Hjemmekontor? Sjekk disse ideene

Populært

Derfor må du alltid feste kommoder og klesskap til veggen

En tragisk ulykke satt fokus på hvordan man bør sikre møbler i et hjem med små barn. Du kjenner sikkert igjen følelsen av å ha...

Derfor skal du grave egg og banan ned i jorden sammen med plantene dine

Egg og banan kan faktisk gjøre underverker for plantene dine. Har du ikke naturlig grønne fingre, eller masse penger å bruke på gjødsel, passer...

Pleier du å kaste eggeskall? Her er 9 tips til hvordan hagen kan dra nytte av dem!

Hva pleier egentlig du å gjøre med eggeskall? Det vanligste er helt klart å kaste dem i søpla, men visste du at eggeskall faktisk...

Kjøkkensjefens egne råd om rens av fastbrente rester på stekeformene

Bakeformer, stekebrett og langpanner får røff behandling, og sakte men sikkert vil de begynne å bære preg av nettopp dette. De blir slitt og...

Et hjemmekontor krever ofte mer enn bare en skjerm, av flere grunner, og noen trenger ikke bare to, men tre eller fire og mer skjermer.

Hjemmekontor er noe som antageligvis vil bli mer og mer vanlig fremover, etter at Corona inntok verden, og det er de største verdensomspennende bedriftene som satte standarden. Facebook har annonsert, at størstedelen av arbeidsstokken vil ha hjemmekontor, i stedet for å måtte møte opp på arbeidsplassen hver dag. Muligheten for hjemmekontor gjør det også mulig å innrette kontoret som en selv vil, uten å skulle bekymre seg for kollegaers mening.


Den nye friheten har gjort at behovet for flere skjermer og datamaskiner plutselig har blitt veldig stort – i hvert fall for noen – og det har resultert i noen bisarre utfall. Sjekk bare dette bildet.


Dette er et hjemmekontor som har alt du trenger for å følge med på aksjekursen, kursen på bitcoin eller kombinere det beste fra to verdener med bitcoin casino, i tillegg til å jobbe da selvfølgelig. Se nøye på bildet, fordi her kan du se det er hele to bærbare datamaskiner, syv skjermer og alt mulig av tekniske dikkedarer i tillegg, som trygt kan nomineres til prisen for det mest travle hjemmekontoret i verden.

Fremtidens hjemmekontor

Selv om dette er et realtivt gammelt design, så er dette kanskje fremtidens oppsett for hjemmekontor? Tenk å sitte i en slik mens du er i møte med kollegaer – vil nok sette i gang misunnelsen hos de fleste. Denne hybriden mellom stol og kontor vant faktisk en pris tilbake i 2000 for “beste produkt” og det med rette. Tenk hvor frampå designeren har vært med tanke på muligheter for fremtidens hjemmekontor!

LES: Caroline og Emanuel bygget minihus til 150 000 – sjekk innsiden!

Er dette den ultimative løsningen?

Mulighetene for å innrede hjemmekontoret som du vil er helt fantastisk, vil nok mange mene, og da er det viktig med ergonomiske løsninger, som sørger for at beholder helsa selv om du bare sitter hjemme og arbeider. De fleste som har jobbet på kontor vet hvor viktig det er med gode sittestillinger, gode kontorstoler og riktig underlag. Men hvorfor sitte i det hele tatt?


Ja, hvorfor ikke bare jobbe fra senga? Dette er et gammelt bilde og det ser ikke ut til at produsenten eksisterer lengre, noe som kanskje ikke er underlig. Det er nok smartere å sitte oppe, i det minste hvis du skal jobbe over lengre perioder.

LES: Hvor viktig er luftkvalitet når du jobber hjemmefra?

72,604FansLik
259FølgereFølg
Lik oss på Facebook:

Neste artikkel