Quantcast
torsdag, november 26, 2020

Derfor bør du legge hvitløk i toalettet når du legger deg

Populært

Lag din egen vannkanne med lys

I dag har vi en vakker utendørs DIY å dele med deg. Denne vannkannen med lys er så vakker og så lett å lage! Velg...

DIY: Se hvordan du forvandler baller av aluminiumsfolie til vakre kuler

Elsker du både DIY og resirkulering? Da bør du sjekke ut denne japanske trenden! En av de tingene som ikke kan gjenbrukes til særlig...

Renoverte campingvogn fra 1988 – sjekk resultatet

Flere og flere nordmenn får øynene for å feriere i sitt eget land, noe som er spesielt aktuelt nå i sommer med koronaepidemien. Noe...

Alenefaren kjøper en gammel skolebuss, og forvandler den om til et hjem for seg og sin datter

Adam Collier (42) er en snekker fra Brighton i England. Han har en tenåringsdatter, Devan. Sammen har de laget seg et hjem av en...

At hvitløk har en lang rekke praktiske bruksområder råder det liten tvil om, og at den har en positiv effekt på flere helsemessige områder er også kjent. Men at den også kan brukes til å gjøre rent med visste du kanskje ikke. Men det kan den.

Et av de stedene vi kanskje ikke akkurat brenner for å gjøre rent er baderommet, og da toalettet spesielt. Heldigvis finnes det mange gode midler til nettopp dette, men dessverre har de det til felles at de ofte er lite miljøvennlige, og ved feil bruk kan være direkte helsefarlige.

Hvitløken er ikke farlig for hverken miljøet eller oss mennesker, så den kan brukes med god samvittighet. Dessuten er det noe de fleste har i huset fra før av, den er rimelig, og den er forholdsvis ufarlig i hendene på små barn.

Ved siden av å være både antiseptisk og antiinflammatorisk inneholder hvitløken også et stoff som heter Allicin, et stoff som ødelegger livsgrunnlaget for bakterier og sopp, noe som igjen bidrar til å holde toalettet rent.

Det er to måter man kan rengjøre toalettet med hvitløk, begge svært enkle, og ikke minst miljøvennlige.

Foto: Youtube

Dette gjør du:

Plukk et fedd hvitløk og slipp det ned i toalettet. La det gjerne stå natten over, for da benyttes toalettet minst. Dagen etter, når du står opp, skyller du bare ned feddene i toalettet. Enkelt og greit. For best mulig resultat bør du gjøre dette to til tre ganger i uken.

Et annet alternativ er å koke hvitløkste du tømmer ned i toalettet. Dette hjelper også til med å fjerne de gule rendene som ofte kommer langs kantene nede i skålen.

Du lager teen ved å koke opp en par tre desiliter med vann sammen med tre hakkede fedd hvitløk, lar det hele kjøle ned, for så å tømme blandingen i toalettet. Også dette bør helst stå natten over for best effekt.

Del gjerne denne artikkelen så flere får øynene opp for dette fantastiske bruksområdet for hvitløk, og forhåpentligvis vil flere droppe miljøfarlige vaskemidler og bruke dette naturproduktet i stedet. Lykke til med toalettvasken.

Her kan du se en video hvor metoden demonstreres:

74,197FansLik
270FølgereFølg

Neste artikkel