onsdag, april 1, 2020

Derfor bør du legge hvitløk i toalettet når du legger deg

Populært

10 kreative oppgraderinger som gjør IKEAS anonyme bord til et møbel folk snakker om

Jeg kan ikke skjønne annet enn at IKEAS Lack-bord må være en av de aller største salgssuksessene i Ingvar Kamprads møbelimperium. Jeg har i...

Den 96 år gamle damen skulle selge huset. Megleren ble målløs – her har tiden stått stille i 72 år

Nyheten om det urørte huset spredte seg fort da eieren bestemte seg for å selge. En megler tok tak i oppdraget, og ble helt...

Med disse to naturlige ingrediensene vil oppvaskmaskinen din bli som ny!

Du har nok opplevd det, oppvaskmaskinen er ferdig med sin daglige runde - Men tallerkener og bestikket er langt i fra rent. Oppvaskmaskiner må hanskes...

Derfor skal du ikke ta bort folien på smørpakken

River du av folien som sitter under lokket på smørpakken? De fleste gjør nok det. Men det kan faktisk lønne seg...

At hvitløk har en lang rekke praktiske bruksområder råder det liten tvil om, og at den har en positiv effekt på flere helsemessige områder er også kjent. Men at den også kan brukes til å gjøre rent med visste du kanskje ikke. Men det kan den.

Et av de stedene vi kanskje ikke akkurat brenner for å gjøre rent er baderommet, og da toalettet spesielt. Heldigvis finnes det mange gode midler til nettopp dette, men dessverre har de det til felles at de ofte er lite miljøvennlige, og ved feil bruk kan være direkte helsefarlige.

Hvitløken er ikke farlig for hverken miljøet eller oss mennesker, så den kan brukes med god samvittighet. Dessuten er det noe de fleste har i huset fra før av, den er rimelig, og den er forholdsvis ufarlig i hendene på små barn.

Ved siden av å være både antiseptisk og antiinflammatorisk inneholder hvitløken også et stoff som heter Allicin, et stoff som ødelegger livsgrunnlaget for bakterier og sopp, noe som igjen bidrar til å holde toalettet rent.

Det er to måter man kan rengjøre toalettet med hvitløk, begge svært enkle, og ikke minst miljøvennlige.

Foto: Youtube

Dette gjør du:

Plukk et fedd hvitløk og slipp det ned i toalettet. La det gjerne stå natten over, for da benyttes toalettet minst. Dagen etter, når du står opp, skyller du bare ned feddene i toalettet. Enkelt og greit. For best mulig resultat bør du gjøre dette to til tre ganger i uken.

Et annet alternativ er å koke hvitløkste du tømmer ned i toalettet. Dette hjelper også til med å fjerne de gule rendene som ofte kommer langs kantene nede i skålen.

Du lager teen ved å koke opp en par tre desiliter med vann sammen med tre hakkede fedd hvitløk, lar det hele kjøle ned, for så å tømme blandingen i toalettet. Også dette bør helst stå natten over for best effekt.

Del gjerne denne artikkelen så flere får øynene opp for dette fantastiske bruksområdet for hvitløk, og forhåpentligvis vil flere droppe miljøfarlige vaskemidler og bruke dette naturproduktet i stedet. Lykke til med toalettvasken.

plakatbar

Her kan du se en video hvor metoden demonstreres:

246 Følgere
Følg

Siste artikler

Kjøkkensjefens egne råd om rens av fastbrente rester på stekeformene

Bakeformer, stekebrett og langpanner får røff behandling, og sakte men sikkert vil de begynne å bære preg av nettopp dette. De blir slitt og...

Neste artikkel