fredag, september 29, 2023

Slik innreder du en ekte man cave for han som liker live betting

Populært

En såkalt ‘man cave’ refererer til et ekte gutterom for voksne menn, hvor de har boltreplass til å utøve sine hobbyer og interesser. Selvsagt trenger man også en interiørstil som passer til mannen i hjemmet. Om partneren din er glad i sport og live betting, har vi åtte gode tips til innredningen.

Fotballfeber og alenetid

Selv om man blir samboere eller gifter seg er det viktig at begge parter i forholdet fortsatt får tid til å dyrke sine egne hobbyer og interesser. Dette går begge veier, men som regel er det kvinner som har mye å si i hvordan huset skal innredes. Så selv om kvinner også fortjener sin egen tumleplass, kan vi faktisk kose oss med hele huset om mannen får en ordentlig man cave. Det er vinn-vinn for begge parter, og stua kan være helt fotballfri!

Det er nemlig mange man caves rundt om i landet som virkelig får opp stemingen under VM, Tippeligaen og andre store ligaer. I disse dager er live betting noe mange prøver seg på. Live betting er ofte omtalt som en nymoderne tippekupong, da live betting er både interaktivt og spennende for fotballelskere. Selvsagt får dette også fotballentusiasmen til å gå noen hakk høyere også. Da er det godt å kunne lukke døren og la resten av hjemmet følge sin daglige rutine eller ha venner som ikke er fotballentusiaster på besøk. Vi har samlet åtte flotte tips som garantert får mannen og vennegjengen til å elske man caven.

Åtte gode tips for en stilren man cave

 1. Lys
  Gå til innkjøp på LED-strips for å lage en spennende og annerledes belysning. Lek med formene i rommet og sørg for at stripene kommer med fjernkontroll. Da er det nemlig mulig å velge mellom flere farger og skape riktig stemning til riktig tid.
 2. Stilige skilt
  Både neonskilt og retro skilt kommer inn under must-haves i en man cave. Nå er det mulig å få tak i moderne LED flex skilt som er mer miljøvennlige enn gamle neonskilt. For å få tak i retro skilt er både loppemarked og bruktmarked på nettet gode steder å gjøre et kupp.
 3. Behagelige møbler
  En deilig sofa eller eksklusive lenestoler vil gi et touch av luksus samtidig som at alle har et komfortabelt opphold i man caven. Det er mange gode skatter på Finn.no eller bruktsider på Facebook hvor det går an å spare mange kroner i stedet for å kjøpe alt helt nytt.
 4. Bar og barkrakker
  En man cave er ikke komplett uten en egen bar. Det må selvsagt også følge med barkrakker slik at alle kan samles rundt baren!
 5. Kjøleskap
  For å unngå trafikk fra man caven til kjøkkenet under sportseansen er det viktig med et eget kjøleskap. Enten dere foretrekker et eget ølkjøleskap eller rett og slett bare et vanlig kjøleskap vil det bli en stor hit å ha tilgang på drikkevarer og snacks direkte fra man caven. Gjerne inkluder en liten fryser slik at isbiter kan oppbevares.
 6. En stor og god skjerm
  Selvsagt er en stor skjerm et must når underholdning skal foregå. Mange velger en projektor for å ha en flott opplevelse, mens andre foretrekker en stor flatskjerm på veggen. Uansett hva dere velger er dette kanskje det viktigste punktet å inkludere i en man cave.
 7. Spill og moro
  Forutenom å se på skjermen er det også annen underholdning som kan ta sted i man caven. Gjerne fyll rommet med både bilijard, dart, pokerbord og andre spill slik at det alltid er nok å finne på.
 8. Tavle
  For å holde styr på kamper og turneringer er en tavle ideelt. Om vennegjengen prøver seg på live betting kan tavlen også være til stor hjelp, eller om de bare utfører tipping mot hverandre.
1,238FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel