fredag, september 29, 2023

Julen er høytid for spill på nett

Populært

Når vintermørket senker seg over Norge og kulda setter inn, ja da er det igjen tid for å finne frem aktivitetene man kan gjøre innendørs. Nå har mange kunne nyte godt av at fotball VM i Qatar ble flyttet til høsten fremfor våren, noe som har gitt mye underholdning for fotballentusiastene de siste ukene.

Imidlertid setter vinteren også startskuddet for vintersporten som mange her hjemme følger tett. Dette vises også klart på betting sider hvor langrenn, ishockey, hopp og skøyter for lengst har overtatt topplisten fra de sommerbaserte idrettene. Vi har derfor sett litt nærmere på noen spennende idretter som mange nå sitter klare for å nyte på skjermen.

Gjør det koselig hjemme før du spiller

Det er ingen som ser så mye på idrett om vinteren som det nordmenn gjør, men mye av dette handler nok om ritualet rundt skjermen – ikke bare det som foregår på skjermen. De fleste av oss har nok en visjon om at langrenn er noe man følger med på mens det kakler i peisen og man har noe varmt i glasset.

Da er det viktig at man legger godt til rette slik at man kan nyte denne perioden innendørs så behagelig som mulig. For å bidra til dette har vi derfor hentet frem noen av våre beste tips til deg som vil gi stua eller oppholdsrommet litt kjærlighet uten at det trenger koste skjorta. Dette kan nok komme godt med når strømpriser løper løpsk, renten er på vei opp og jula igjen står for tur.

Start med det synlige

Mange vil la seg fascinere over hvor lite som skal til før man kan oppleve et rom som nytt. Du trenger ikke male, slipe eller styre – det holder lenge at man bare endrer litt på det synlige. Her kan du prøve å flytte litt rundt på møbler, eller bare bytte ut tekstiler slik at fargene i rommet blir endret på.

Det letteste vil alltid være å bruke et pledd eller teppe som kan påvirke fargekombinasjonene i rommet. Har du oppheng til gardiner kan du bytte ut disse også. Mange har tradisjonelt endret til røde julegardiner når den første snøen legger seg utenfor vinduet, og dette kan absolutt være en fantastisk tradisjon.

Videre er det mulig å bytte ut puter, pledd, servise og annet som deltar i rommet. Har du noen møbler som kan flyttes på kan du eksperimentere med hvordan oppsettet for rommet kan bli mer innbydende. Mange har grodd fast i det oppsettet man har, men det kan være givende å prøve noe nytt med jevne mellomrom.

Oppsummering

Nordmenn tilbringer mye av vinteren innendørs og her har idretten lenge hatt en fast plass. Mange nordmenn følger aktivt med på skiløp, skøyter og mye annet og bettingsider har blitt en populær plattform for dette. Imidlertid er det viktig at man har det hyggelig selv det har blitt mørkt ute – og vi har derfor samlet våre mest praktiske tips til hvordan du kan få mer ut av rommene dine.

1,238FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel