tirsdag, april 20, 2021

Hun er 23 år og har 11 barn – nå har hun et ønske som vekker oppsikt

Populært

spot_img

23-åringen Christina Ozturk er gift med hotelleier Galip Ozturk (56). Sammen har de elleve barn.

– Vi vil ha en stor familie, fordi en stor familie betyr mye kjærlighet, sier den 23 år gamle ellevebarnsmoren Christina Ozturk til Dagbladet.

I et innlegg på sosiale medier i februar skrev hun at hun og ektemannen har diskutert å få over hundre barn.

Hun har nylig født sitt første barn på seks år selv. De resterende ti har kommet gjennom surrogati.

– Jeg fødte min eldste datter Victoria selv for seks år siden. Resten av barna kommer genetisk fra mannen min og meg, men ble båret av surrogatmødre, sier Ozturk.

Og surrogati er noe Ozturk planlegger å fortsette med.

– Jeg vet ikke hvor mange barn vi vil ha. Akkurat nå planlegger vi ikke flere barn, men i framtida er alt mulig. Når barna har blitt eldre vil vi tenke på graviditet og surrogati, svarer hun når avisen spør hvor mange barn hun planlegger å få.

Hun ser ingen problemer med å gi barna den oppmerksomheten de trenger.

– Vi gjør alt sammen. Det er akkurat på grunn av dette at vi ønsket barn i samme alder, så de kan utvikle seg og vokse sammen. Leke, gå, lese, synge. Vi gjør alt sammen, i vår store familie. Alle barna mottar et hav av kjærlighet fra meg og mannen min, sier Ozturk til Dagbladet.

Christina Ozturk som opprinnelig er fra Moskva, møtte den velstående hotelleieren Galip Ozturk da hun ferierte i kystbyen Batumi i Georgia. Dette skriver den britiske avisen Daily Mail.

Christina hadde allerede datteren Vika fra før. Det første barnet hun fikk sammem med Galip, var Mustafa. Han ble født 10. mars 2020. Olivia som er født 16. januar 2021 er foreløpig parets yngste.

Artikkelen er opprinnelig publisert på Sosialnytt.

76,037FansLik
269FølgereFølg
spot_img
spot_img

Neste artikkel