torsdag, juli 9, 2020

Derfor er det et hull i skjærebrettet ditt

Populært

Slik lager du klæppsuppe

Denne klassiske retten går under flere navn. Klæppsuppe, bollesuppe, klæppmel. Uansett hva du kaller den, her er oppskriften på den nostalgiske...

Han kjøper en gammel ambulanse og gjør den om til en bobil. Se hvordan den ser ut nå

Michael (28) har alltid vært glad i å snekre, samtidig som han er lidenskapelig opptatt av gamle biler. Da kom han på den geniale...

Faren bygger låven om til et luksushjem – se de fantastiske bildene

Frank Stafford elsker å se på interiør- og byggeprogrammer på TV. En dag kom han over en gammel låve, og fikk...

Dette enkle støvsuger-trikset gjør så hjemmet ditt dufter nydelig

Det lukter ikke alltid så godt etter at man har støvsugd. En velbrukt støvsuger har en tendens til å legge igjen en eim av...

Har du tenkt over det før? At alle skjærebrett, enten de er av tre eller plast, har et stort hull på den ene siden? Trodde du var et håndtak? Eller for å henge opp skjærebrettet? Da tror du feil. Dette hullet har nemlig egentlig en helt annen funksjon.

Det er den populære YouTube-kanalen «5-Minute Crafts» som har laget ev video der de viser hva du kan bruke dette hullet i skjærebrettet til. Jo da, visst er det hendig å holde i når du skal vaske brette ditt. Og visst er det greit å henge det opp etter hullet. Men det finnes faktisk enda en ting hullet kan brukes til.


Tenk deg når du kutter for eksempel grønnsaker – kanskje til tacoen? Og så skal du ha de små grønnsaksbitene over i en liten skål. Eller du har kuttet gulrøtter som du skal ha i stekepannen. Når du tar kniven og skyver grønnsakene ut over skjærebrettet, er det fort gjort at halvparten havner utenfor skålen. Eller at flere biter havner på komfyren i stedet for i stekepannen.


Skyv grønnsakene gjennom hullet

Men hvis du legger hullet på skjærebrettet over skålen eller stekepanne. Og så skyver de oppkuttede grønnsakene gjennom hullet. Da vil alt havne nettopp der du vil ha det, og ikke alle andre steder.

Smart, ikke sant?

Foto: YouTube

Sett over 7 millioner ganger

Denne YouTube-videoen har blitt sett over 7 millioner ganger. Det er tydelig at folk liker å få sånne lure tips.

I videoen kan man også se flere andre tips og smarte triks. Blant annet hvordan du kjapt tiner hard iskrem, hvordan du kan raspe grønnsaker uten å raspe opp fingrene dine, hvordan skille plomme og hvite på egget på en enkel måte og hvordan lukke en potetgullpose uten at den spretter opp igjen.


Her har du hele videoen. Kanskje finner du flere gode tips og triks:

72,603FansLik
259FølgereFølg
Lik oss på Facebook:

Neste artikkel