Quantcast
torsdag, november 26, 2020

Derfor er det et hull i skjærebrettet ditt

Populært

Lag din egen vannkanne med lys

I dag har vi en vakker utendørs DIY å dele med deg. Denne vannkannen med lys er så vakker og så lett å lage! Velg...

DIY: Se hvordan du forvandler baller av aluminiumsfolie til vakre kuler

Elsker du både DIY og resirkulering? Da bør du sjekke ut denne japanske trenden! En av de tingene som ikke kan gjenbrukes til særlig...

Renoverte campingvogn fra 1988 – sjekk resultatet

Flere og flere nordmenn får øynene for å feriere i sitt eget land, noe som er spesielt aktuelt nå i sommer med koronaepidemien. Noe...

Alenefaren kjøper en gammel skolebuss, og forvandler den om til et hjem for seg og sin datter

Adam Collier (42) er en snekker fra Brighton i England. Han har en tenåringsdatter, Devan. Sammen har de laget seg et hjem av en...

Har du tenkt over det før? At alle skjærebrett, enten de er av tre eller plast, har et stort hull på den ene siden? Trodde du var et håndtak? Eller for å henge opp skjærebrettet? Da tror du feil. Dette hullet har nemlig egentlig en helt annen funksjon.

Det er den populære YouTube-kanalen «5-Minute Crafts» som har laget ev video der de viser hva du kan bruke dette hullet i skjærebrettet til. Jo da, visst er det hendig å holde i når du skal vaske brette ditt. Og visst er det greit å henge det opp etter hullet. Men det finnes faktisk enda en ting hullet kan brukes til.

Tenk deg når du kutter for eksempel grønnsaker – kanskje til tacoen? Og så skal du ha de små grønnsaksbitene over i en liten skål. Eller du har kuttet gulrøtter som du skal ha i stekepannen. Når du tar kniven og skyver grønnsakene ut over skjærebrettet, er det fort gjort at halvparten havner utenfor skålen. Eller at flere biter havner på komfyren i stedet for i stekepannen.

Skyv grønnsakene gjennom hullet

Men hvis du legger hullet på skjærebrettet over skålen eller stekepanne. Og så skyver de oppkuttede grønnsakene gjennom hullet. Da vil alt havne nettopp der du vil ha det, og ikke alle andre steder.

Smart, ikke sant?

Foto: YouTube

Sett over 7 millioner ganger

Denne YouTube-videoen har blitt sett over 7 millioner ganger. Det er tydelig at folk liker å få sånne lure tips.

I videoen kan man også se flere andre tips og smarte triks. Blant annet hvordan du kjapt tiner hard iskrem, hvordan du kan raspe grønnsaker uten å raspe opp fingrene dine, hvordan skille plomme og hvite på egget på en enkel måte og hvordan lukke en potetgullpose uten at den spretter opp igjen.

Her har du hele videoen. Kanskje finner du flere gode tips og triks:

74,197FansLik
270FølgereFølg

Neste artikkel