mandag, juni 24, 2024

Derfor er det et hull i skjærebrettet ditt

Populært

Har du tenkt over det før? At alle skjærebrett, enten de er av tre eller plast, har et stort hull på den ene siden? Trodde du var et håndtak? Eller for å henge opp skjærebrettet? Da tror du feil. Dette hullet har nemlig egentlig en helt annen funksjon.

Det er den populære YouTube-kanalen «5-Minute Crafts» som har laget ev video der de viser hva du kan bruke dette hullet i skjærebrettet til. Jo da, visst er det hendig å holde i når du skal vaske brette ditt. Og visst er det greit å henge det opp etter hullet. Men det finnes faktisk enda en ting hullet kan brukes til.

Tenk deg når du kutter for eksempel grønnsaker – kanskje til tacoen? Og så skal du ha de små grønnsaksbitene over i en liten skål. Eller du har kuttet gulrøtter som du skal ha i stekepannen. Når du tar kniven og skyver grønnsakene ut over skjærebrettet, er det fort gjort at halvparten havner utenfor skålen. Eller at flere biter havner på komfyren i stedet for i stekepannen.

Skyv grønnsakene gjennom hullet

Men hvis du legger hullet på skjærebrettet over skålen eller stekepanne. Og så skyver de oppkuttede grønnsakene gjennom hullet. Da vil alt havne nettopp der du vil ha det, og ikke alle andre steder.

Smart, ikke sant?

Foto: YouTube

Sett over 7 millioner ganger

Denne YouTube-videoen har blitt sett over 7 millioner ganger. Det er tydelig at folk liker å få sånne lure tips.

I videoen kan man også se flere andre tips og smarte triks. Blant annet hvordan du kjapt tiner hard iskrem, hvordan du kan raspe grønnsaker uten å raspe opp fingrene dine, hvordan skille plomme og hvite på egget på en enkel måte og hvordan lukke en potetgullpose uten at den spretter opp igjen.

Her har du hele videoen. Kanskje finner du flere gode tips og triks:

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel