mandag, juni 14, 2021

Denne kvinnen har løst verdensmysteriumet – Her skjuler de forsvunne strømpene seg

Populært

Du har garantert opplevd det. Du har garantert klødd deg i hodet og irritert deg. Hvor blir alle sokkene av, som du var sikker på fikk seg en runde i vaskemaskinen?

Det evinnelige problemet er velkjent for de fleste av oss. Plutselig har vi 10 single strømper og kan ikke forstå hvor de andre har tatt veien. «Vaskemaskinen spiser strømper,» hevder du kanskje, og påstanden er gjerne ikke så langt fra sannheten.

Aha-opplevelse

Amerikanske Sarah Rose hevder nemlig å ha funnet svaret på mysteriet. Som så mange andre kunne ikke Sarah forstå hvor alle strømpene ble av. Men ved en nærmere undersøkelse av tørketrommelen sin, fikk hun en aha-opplevelse. Hun gjorde en oppdagelse som hun raskt delte med omverden på Twitter.

– Nå føler jeg meg ikke som en glaning lenger. Nå som jeg endelig kan finne strømpene mine, skriver hun på Twitter hvor hun har delt et bilde av synet som møtte henne og ektemannen da de åpnet filteret til tørketrommelen.

Foto: Twitter

Da de åpnet tørketrommelens filter, veltet det ut med strømper.

Foto: Twitter

Utenom strømpene fant ekteparet også mange mynter i filteret.

Tweeten og bildene til Sarah har gjort at svært mange mennesker har funnet løsningen på spørsmålet om hvor strømpene blir av. Over 62.000 mennesker har likt og delt informasjonen fra den amerikanske kvinnen.

Foto: Twitter

Hvor finner du dette filteret?

Du kjenner sannsynligvis til filteret som alle tørketromler har, det som smaler opp lo. Dette filteret bør renses hver gang du har brukt tørketrommelen.

Men kondensatoren, som er noe mer gjemt i trommelen, bør også renses jevnlig. Det er i dette filteret Sarah fant alle strømpene sine.

Sjekk bruksanvisningen for din tørketrommel. En del nyere maskiner har selvrensende kondensator og skal ikke renses manuelt.

Del gjerne løsningen på det den gamle gåten videre med venner og familie! 

76,958FansLik
269FølgereFølg

Neste artikkel