Quantcast
onsdag, desember 2, 2020

Bli med på en omvisning i brannkonstabelens lilla hus

Populært

Barn som gjør husarbeidet har større sjanse for å lykkes som voksne

Flere studier og forskere er enig; det lønner seg å involvere barna i husarbeidet.  Du som småbarnsforelder kjenner nok på det evige jaget. Etter jobb...

Dette enkle og geniale trikset holder vepsen borte i sommer

Vi elsker sommeren, men vi hater vepsen. Er man så uheldig at man har et vepsebol i nærheten av huset, verandaen eller hytta, kan...

Plages du av mygg? Da bør du nyte sommeren med dette trikset!

Sommeren er snart her. De fleste av oss elsker å kunne sitte utendørs og grille eller bare nyte de varme sommerkveldene. Men så har...

7 ting du kan bruke oppvasktabletter til

De fleste legger oppvasktablettene i oppvaskmaskinen og lar det være med det. Men visste du at du kan bruke disse tablettene til så mye...

Da Nickis barn flyttet hjemmefra, trengte ikke brannkonstabelen all plassen i det store huset sitt. Hun bestemte seg for å kjøpe seg et mindre hus. Men det ble ikke bare et mindre hus, det ble et bittelite hus. Og det ble lilla og rosa.

Nicki bor i Georgia i USA, og kjøpte seg et 6,7 meter langt hus. Da Nicki så huset for første gang, fikk hun sterke assosiasjoner til et pepperkakehus. Da skjønte hun at hun bare måte male det i lilla og rosa.

Foto: YouTube

Lyst og luftig

Inne huset er det mye høyere under taket enn man kanskje skulle tro. Og med de mange vinduene, blir rommene lyse og luftige.

Kjøkkenet er stort, og inneholder alt man trenger på et kjøkken. Og det er plass til både oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

Foto: YouTube

Bruker solenergi

Huset er installert med en propanovn. Og på taket er det solceller som sørger for strøm. Nicki forteller at hun sparer mange tusen i året på å bruke solenergi. I tillegg har hun tilgang på strøm dersom hun vil feste huset bak på bilen og reise ut i villmarken en tur.

Brannkonstabelen planlegger å få inn en tv-prosjektor som hun kan rulle ned over døren når hun skal se på tv. På denne måten sparer hun mye plass i stua.

Foto: YouTube

Stort soverom

Soverommet er oppe på hemsen, og der er det stor plass til bade dobbeltseng og oppbevaring av klær.

Foto: YouTube

Ble gjeldsfri

I dag er Nicki storfornøyd med det nye huset sitt. Hun bestemte seg for å selge det gamle huset sitt, og klarte å betale ned hele huslånet sitt, i tillegg til at hun kunne kjøpe dette lille pepperkakehuset. Både fri og gjeldsfri, det hørtes ut som en drøm.

Foto: YouTube

Her kan du se en video fra inne i huset:

LES OGSÅ: Denne kvinnen bygde sitt eget hus – for kun 650 kroner i måneden!

74,223FansLik
270FølgereFølg

Neste artikkel